Ieder woord wat ik hier opschrijf, vind ik persoonlijk al te veel voor deze band. Ik weet dat ze behoorlijk populair zijn, maar ik trek     –       het        –        gewoon          –            niet. Het heeft eigenlijk gewoon ook weer te maken met de manier waarop gezongen wordt: gewoon zeikerig en ja, dan wordt het bij mij standaard een zeiknummer.

Ik heb nog getracht één van de albums van deze band door te worstelen, maar ik ben niet verder gekomen dan het eerste couplet van het eerste nummer van het album. Nee sorry, deze laat ik aan me voorbij gaan. En natuurlijk maak ik ook geen ruimte vrij om op mijn duurbetaalde ruimte op Internet een plekje vrij te maken voor: The Killers en het ergste nummer vind ik nog steeds “Human”.

Liefs,

.

.

.

Update: Eén van mijn lezers deed mij een link toekomen van een andersoortige versie van “The Killers”. Zeker met koptelefoon (dus zonder de muziek en zang) is het geweldig grappig om te zien. Overigens maakt het ook meteen duidelijk dat de tekst echt te belachelijk is voor worden (maar dat was ook al duidelijk).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_Vcm55fvEq4&NR=1&feature=fvwp]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *