Proest! Ik geloof dat deze challenge gemaakt is voor mensen met een beperkte muziekkeuze.  Ik heb ongeveer alles in de muziekverzameling staan. Zelfs Tom Waits waar ik persoonlijk niet weet wat ik daarmee aan moet, maar ik  heb geërfd. De verzameling bevat ook klassieke muziek, via een vriendin heb ik diverse klassieke jongenskoren ontdekt (gaaf!). Jazz in de vorm van Dixieland, Glenn Miller, Beebop etc, ik heb voor alles mijn moment.

Maar goed, ik ben een uitdaging aangegaan en dus vind ik dat ik iets moet plaatsen wat weer anders is dan al het andere (wat -ja ik weet het- veelal wel populair is). Ik kwam met een kort lijstje en wilde daaruit nog een keuze maken. Je gaat later in deze challenge nog wat andere muziekstijlen horen, dus laat ik maar kiezen voor iets wat daar weer buiten valt.

Deze heb ik ontdekt via een hele vage cultfilm. Ja, ik heb hem weer opgedoken vanwege mijn fan zijn van INXS, maar de soundtrack heb ik helemaal kapot gedraaid (op een ouderwets cassettebandje).  Hij staat vol bizare vage nummers met namen als “Anthrax”, “Ugly Pumping Muscle” & een verhaaltje over een draak met indigestie. Het is de enige echte film waar Michael Hutchence (mijn voormalig lekkere ding) in heeft meegespeeld: “Dogs in Space”.

Waar ik nog het meest om moeten lachen, is mijn keuze voor vandaag. Echt briljant en vast geschreven met een flinke dosis hallucinerende middelen achter zijn overgebleven kiezen. Het onderwerp: hondenvoer. Natuurlijk heb ik het over Iggy Pop met het bizare “Dog Food” (helaas wel belabberde kwaliteit).

Liefs,

.

.

.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wpZiIur0BGM]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *