Volgens mij ben ik zo uniek dat er geen liedje op de wereld bestaat die mij omschrijft. 😉 Ik heb in ieder geval nog nooit zo’n moment gehad waarop ik dacht “ja, dit had ik geschreven kunnen hebben”. Tenminste, niet op mijn persoontje gericht. Wel heb ik natuurlijk wel eens gedacht dat er een situatie omschreven werd waarin ik me op dat moment bevond.

En ook heb ik wel eens zitten dromen dat een bepaald nummer wel voor mij geschreven en vooral gezongen had mogen worden. Wat dacht je van het prachtige “She” van Charles Aznavour. In mindere mate “She’s always a Woman to Me” van Billy Joel (And she’ll take what you give her, as long as it’s free – Yeah, she steals like a thief,  But she’s always a woman to me) en zo zijn er zoveel meer prachtige nummers waaruit liefde blijkt.

Ja, en dan heb ik meteen een mooi bruggetje naar mijn liedje voor vandaag. Ik mis die liefde nl. enorm en ik heb ook het idee dat dat is waar de wereld om draait. Het betekent overigens niet dat ik wanhopig op zoek ben naar die “significant other” of dat ik me vastklamp aan de eerste de beste die interesse toont. En zolang dat er nog niet is, ga ik gewoon in mijn eentje verder, maar ik wéét dat het leven veel leuker is met zijn tweeën.

Vandaag heb ik gekozen voor “Fairground Attraction” met “Find my Love”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yxH27RUWF40]

Liefs,

.

.

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *