Ja, eigenlijk wil ik alle muziek die ik leuk vind, voor mezelf houden.  Het merendeel van wat ik tot nu toe geplaatst heb, zijn wel relatief bekende artiesten of zelfs bekende nummers, maar mijn verborgen juweeltjes hou ik meestal verborgen met als logische reden dat ik niet die overdosis wil krijgen. Vandaag ga ik er toch ééntje met jullie delen en mag het voor één keer op een grote radiozender gedraaid worden.

De dame die ik graag voor wil stellen, heeft een hele bekende familie, nou ja, eigenlijk is het haar over-, overgrootvader (geloof ik of zoiets). Haar achternaam zal je ook meteen bekend in de oren klinken, maar in plaats van schijver, heeft zij de muzikale, jazzy side van zichzelf opgezocht en echt, die stap was uiterst verstandig.

En dan het nummer dat ik van haar heb uitgekozen. Dat zou moeten worden uitgekozen als lijflied voor vrouwen met een liefde voor hoge hakken.  Het is de manier waarop iedere vrouw in het leven zou moeten staan: trots, stabiel en met je hoofd hoog. Stiekem trapt Viktoria ook nog even met die stelten naar een ex (ja daar!) en te horen krijgt dat hij haar niet verdient en dat allemaal in één nummer.

Kortom, een prachtplaat, een prachtvrouw: Viktoria Tolstoy met “High Heels”.

Liefs,

..

.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rCe6_8oXXcA]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *