Mijn relatie met F. was erg bijzonder. Ik heb achteraf een aantal gedachtes die een aantal van mijn vrienden al eerder hadden uitgesproken. Geen idee of het zo is, maar het zou me niets verbazen als het wel zo was. Een half jaar voordat ik de relatie verbrak, begon hij enorm te twijfelen. Waaraan is mij nooit duidelijk geworden, maar het was zeer frustrerend en ik was behoorlijk kwaad dat hij geen beslissing durfde te nemen (overigens lijkt dit een terugkerend thema in mijn leven).

Nadat ik vond dat hij voldoende tijd had gehad om na te denken, heb ik er maar een punt achter gezet. Ik was zo boos dat ik de eerste de beste platenzaak (Plato in Rotterdam) ben binnengestapt en een aantal cd’s heb uitgekozen waarvan ik wist dat hij ze niet leuk vond. Ikke wel…. en op één van die platen heb ik de ultieme ik-ben-pissig-plaat gevonden. En nog steeds als ik boos ben, dan wordt deze snoeihard over de boxen gedraaid.

If I say fuck two more times,
Thats 46 fucks in this fucked up rhyme

Ok, het is niet de meest nette plaat, maar het is heerlijk om dit mee te brullen. Mijn plaat voor vandaag kan natuurlijk niet anders dan van Limp Bizkit zijn: “Hot Dog” (mocht iemand weten waarom dit de titel van het nummer is, dan hoor ik dat graag).

Liefs,

..

.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZlGyu9EJbmE]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *