Het is ongeveer halverwege 2006 en dit was een hitje. Het grootste cadeau Eén van de grootste cadeaus die Sjoerd mij heeft gegeven is dat hij zolang mogelijk heeft getracht samen met mij op te staan. Hoe laat hij ook ging slapen, als ik op moest staan om weer naar mijn werk te gaan, sjokte hij mee naar beneden. Iets waarop zijn ex jaloers reageerde, want schijnbaar was dat bij haar niet altijd het geval.

Ik mocht altijd eerst van de douche gebruik maken, want werk riep en hij had toch de hele dag de tijd. En dit was één van de nummers die vaak gedraaid werd en waar ik altijd keihard op meezong en op danste. Het zal vast beneden ook te horen zijn geweest. 😉 Ik zal niet uitgebreid uit de doeken doen hoe dat in zijn werk ging, want dat was niet voor andere ogen bestemd. Zelfs oudlief heeft dit stukje van mij nooit mogen aanschouwen.

Toch is het een nummer wat mij nog steeds erg blij maakt en waarop ik niet stil kan blijven zitten. Ook nu -zonder het te horen- stralen mijn ogen en heb ik een brede grijns om mijn mond. En het boeit me niet dat het ook een heel ‘vaut’ nummer is; ik word er blij van. Christina Aguilera met “Ain’t no other Man”.

Liefs,

.

.

.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8x7Ta89QLo4]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *