Hmmm, natuurlijk moet ik afsluiten met een uitsmijter en ik heb er toch ééntje gevonden hoor.Een introductie heeft deze dame gelukkig niet nodig.  Iedereen in Nederland weet ondertussen dat ze een gouden keeltje heeft en degene die dat niet weten, hebben in een grot geleefd en dan ben ik blij dat ik alsnog mag introduceren aan dit megatalent (en ga je ondertussen diep schamen!).

Vorig jaar heb ik het geluk gehad om haar live op het Parkfeest te mogen aanschouwen. En wauw, wat was dat een optreden zeg! Samen met haar big band heeft ze er zo’n feestje van gemaakt dat de regen (die de rest van het festival de boventoon heeft gevoerd) het even voor gezien hield. Heel het terrein stond op zijn kop en zij stond trouwens ook te stralen. Wat een wereldwijf!

En omdat het de laatste dag van de Challenge is en ik gewoon niet kan kiezen, zet ik ze hier gewoon twee live uitvoeringen van haar neer. Nee, niet haar standaardwerk, die cd ligt ondertussen bij iedereen wel op grijpbare afstand, maar twee covers. Gewoon omdat dat ook leuk is en minder bekend.

Het is dus al duidelijk dat ik het over Caro Emerald heb en ik heb gekozen voor “Bad Romance” welke zij bij Giel heeft gezongen en “I’m Yours” die ik ook daar heb gehoord, maar blijkbaar heeft ze hem ook bij Michiel Veenstra uitgevoerd. Anyway….. ik denk dat dit een prima afsluiter is voor mijn Challenge en ook voor een goede start van je dag zal opleveren!

Liefs,

.

.

.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VSbUQvCJFJ4]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vw3zpXrXvf8]

One Reply to “Blog Challenge Dag 30: Mijn favoriete plaat van vorig jaar juni”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *