Ik kan niet zeggen dat ik iemand niet het licht in de ogen gun. Hoewel ik ook dromen en wensen heb (tja, toch wel) en soms wel iemand kan benijden (zo goed D?), kan ik meestal oprecht blij zijn als het een ander wel voor de wind gaat. Ik kan me ook niet herinneren dat ik iemand dood wilde wensen, dan gun ik liever iemand de eeuwige hik.

Maar Jolanthe…. tja, Jolanthe mag van mij een enkele reis naar Siberië krijgen. Misschien valt het mij alleen op, maar ongeveer iedere dag is er wel een een krant of tijdschrift een stukje te lezen over die muts. En eerlijk gezegd heb ik nog niet meer kwaliteiten ontdekt bij haar dan dat ze er leuk uitziet. Verder dan ONM en een op haar lijf geschreven rolletje in een Mega Mindy-film is ze niet gekomen, haar publiciteit is veelal afkomstig geweest door de mannelijke wederhelften in haar relaties of door stomme acties van haar.

De afgelopen week stond ze weer dom zo’n Giro-meisje te wezen (“ach, met een mengelmoesje van Spaans, Italiaans en Engels lukt het ook wel” – kots!)  en de laatste maanden zijn we doodgegooid met no-nonsense verhalen over haar a.s. bruiloft. Echt fijn voor haar hoor dat ze zo’n bak met geld binnensleept, maar is het nu echt noodzakelijk om te weten wat voor string ze zal dragen onder haar peperdure trouwjurk?

Ik verlang enorm naar een lange (!) mooie zomer, maar door deze (dit is een echte!) dramaqueen, hoop ik dat het heel snel de dag na haar trouwdag is; dan maar een iets kortere zomer. En ik stel voor dat één van de vrouwelijke ICT’ers een soort van Yolanthe-killer in elkaar flanst. We kunnen Flash, allerlei soorten reclames van Internet blokkeren, ik geloof dat Yolanthe-block Plus prima zal scoren. Bij mij wel in ieder geval!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *