Nee, er is ondertussen nog niets van Casper vernomen. Vandaag gaat er een rondje dierenartsen, supermarkten, politie en gemeente volgen, maar die zijn natuurlijk op dit tijdstip nog niet wakker.

Wel heeft ondertussen iemand gereageerd op mijn berichtje op Buurtlink (tja, ik kom op plekken waar ik anders nooit kom). Zij woont in Oosterheide (ongeveer 3 kilometer hier vandaan) en het blijkt dat daar de laatste weken een bijzondere hoeveelheid katten wordt vermist, als ik het goed gaat, betreft het ondertussen 7 katten waar niets meer van vernomen is. Mevrouw heeft al eerder met diverse instanties gesproken, maar schijnbaar doen zij niets of melden ze in ieder geval niets.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik twijfel of Casper tot deze katten gerekend kan worden. Om in Oosterheide te komen, moet hij een behoorlijk drukke weg over en hij heeft hier in de buurt alles wat hij leuk vindt, maar ja, aan de andere kant is hij ondertussen alweer 5 dagen weg. En het is natuurlijk niet minder vervelend voor al die mensen die daar hun kat(ten) ontzettend missen.

Update 11u30
Ik heb ondertussen met 3 dierenklinieken gesproken. Dierenkliniek Broekhuizen heeft wel bevestigd dat ze de laatste tijd relatief veel meldingen krijgen van vermissingen van katten én (!) kleine hondjes, de andere twee hebben deze informatie nog niet. Ook de Dierencentrale heeft bij mij telefonisch aangegeven dat er dit jaar een behoorlijke en onverklaarbare stijging is van het aantal vermiste katten in Oosterhout (meer dan gebruikelijk bij mooi weer). Politie (8844) lijkt die informatie niet te hebben, maar ik word teruggebeld door diverse wijkagenten. Daarnaast zal de gemeente mij nog terugbellen en ik hoop ook dat BNdeStem zo vriendelijk is om contact met mij op te nemen (is ondertussen gebeurd). Het is dus weer even afwachten.

Ik hou iedereen op de hoogte en mocht iemand iets meer weten, neem dan alsjeblieft contact met mij op.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *