Vanochtend zijn ein-de-lijk de stoppen van de elektriciteitskast vervangen voor 3x25A aansluitingen (in plaats van de hele dure 3x50A).  Ik had half december al een opdrachtbevestiging teruggestuurd, maar nog niets vernomen. Men had schijnbaar een voicemail op mijn mobiel ingesproken. Tja… ik vermoed dat die dus nu officieel kwijt is (ook nog voor op mijn waslijst). Op de teruggave van het geld (zo’n 900 euro) mag ik nog 3 en een halve maand wachten. Enexis is een voormalig staatsbedrijf, dus snelheid kan je niet van ze verwachten.

Vanmiddag kwam het volgende probleem alweer om de hoek zeilen of eigenlijk naar beneden. De kraan in de badkamer boven is afgebroken met als gevolg lekkage. Dit was al een tijdje een twijfelachtig verhaal, maar helaas kunnen beloftes niet altijd nagekomen worden.  Zucht! En een loodgieter of installatiebedrijf komt het enkel vervangen als ik daar de kranen (die van beneden moet eigenlijk ook vervangen worden, want die heeft Sjoerd ooit provisorisch gemaakt met plakband) ook afneem. En de verhuurder (bij wie dit volgens mij thuis hoort) schuift het op mij af. Stelletje….

Ik heb het dus even helemaal gehad vandaag. Gelukkig belde vriendinnetje M. op het juiste moment op en heb ik ook iemand van de rouwverwerkingsgroep ingeschakeld. Met een beetje geluk (mag het een keertje?) kan één van hen iemand optrommelen die mij kan helpen.

Morgen zal ik weer (doen alsof ik) vrolijk ben, maar vandaag zal het het niet meer worden.

Liefs,

Update 20u00 Er is een mannelijke engel bij mij over de vloer geweest. Wel eentje op leeftijd, maar met gouden handjes. De oude kraan (geheel geoxideerd) is eraf en er zit een prachtig exemplaar voor in de plaats en …. er lekt geen druppel water meer.

6 Replies to “’t Regent harder dan ik hebben kan”

  1. @Cat,
   Ik ga straks (na mijn afspraken) eens kijken wat de schade bij de benedenburen is…

   Gisteravond in gezellig gezelschap nog een paar wijntjes (2) genomen, maar wel dolgelukkig gisteravond de kraan in de badkamer aan kunnen zetten zonder dat het water lekte. Overigens begreep ik ook dat er ooit verkeerde koppelingen zijn gebruikt waardoor de kans op lekken groot werd.

   1. @Cat,
    Jullie hebben gelijk, maar volgende week wordt het weer maandelijkse legitieme chocolatijd (het is weer tijd voor dat vrouwenkwaaltje), dus ik bewaar mijn portie even tot die tijd.

   2. @Cat,
    Jullie hebben gelijk, maar volgende week wordt het weer maandelijkse legitieme chocolatijd (het is weer tijd voor dat vrouwenkwaaltje), dus ik bewaar mijn portie even tot die tijd.

    @Noud
    Bij mij viel het nogal mee, maar het ging allemaal naar beneden toe. Morgen hoor ik daar meer over….

    Ik snap trouwens nog steeds niet dat die hoeveelheid water zulke problemen kan opleveren. Lijkt er meer op dat er iets mis is met de badkamervloer. Ook maar op lijstje….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *