Eigenlijk is er weinig te updaten, want er is geen nieuws.

Gisteren heb ik wel een echt zeer vriendelijke dame van 0900-8844 aan de telefoon gehad, want het blijkt dat in Oosterhout de dierenambulance niet wordt ingezet voor het ophalen van dode dieren (dierenambulance wordt hier sowieso weinig tot niet ingezet). Dat doet de gemeente dus en wat er dan gebeurt, is dus niet helemaal duidelijk. Morgen maar even duidelijkheid over krijgen.

Die mevrouw van 8844 belde mij na een half uur op om te zeggen dát er een dode kater was gevonden met kenmerken die ik had doorgegeven. Samen met lieve vriend H ben ik er naartoe gereden. Toen we daar aankwamen dachten we het al te zien aan de staart, de kofferbak stond al open en toen we het doekje op tilden: bleek het hem toch niet te zijn…..

Maar goed, ondertussen zijn we bijna 2 hele dagen verder en nog steeds geen teken van leven, maar gelukkig ook geen vervelend telefoontje. Morgen maar een rondje dierenartsen, briefjes bij supermarkten en een mini-postertje maken voor op straat. En wie weet staat hij morgen toch voor de deur of krijg ik een telefoontje van het Dierenasiel in Breda dat hij weer ergens is gevonden. Ik kan alleen maar hopen….

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *