Hoewel de Dierencentrale en een dierenartsenpraktijk hier in Oosterhout het gevoel hebben dat er meer dieren dan normaal verdwijnen, lukt het mij niet om in contact te komen met mensen díe hun hond of kat zijn kwijtgeraakt. De meesten willen er liever niet betrokken bij worden of vinden het te veel moeite (pfff, hebben ze nogal een goede band met hun huisdier gehad). Aangezien ik het niet kan onderbouwen, kan ik op dit moment moeilijk contact opnemen met diverse media. Overigens wordt er achter de schermen wel verder onderzocht en mochten er onder mijn lezers toch mensen zitten die meer informatie geven, dan kunnen ze hier contact met mij opnemen. Natuurlijk zal alle informatie vertrouwelijk behandeld worden en worden gegevens alleen in overleg doorgegeven.

De chiplezer heb ik wat meer informatie over. Iemand van de gemeente die het beleid bepaalt t.a.v. dode dieren, zal a.s. maandag contact met mij opnemen. Ook heb ik ondertussen gesproken met een lid van de gemeenteraad en deze zal na de voorjaarsvakantie vragen stellen tijdens de raadsvergadering. En als laatste is er een alleraardigst voorstel gedaan door ‘mijn’ dierenartsenpraktijk. Ik wacht nog even af hoe het in de raadsvergadering zal aflopen, maar ik zal het idee zeker in mijn achterhoofd houden.

Voor wat betreft Casper: helaas, hij is nog niet gevonden. Ondertussen is hij 9 dagen weg, maar zolang ik niets negatiefs heb gehoord, ga ik er maar vanuit dat er een kans is dat ik hij ooit weer een keer naast mij komt liggen op de bank. Mocht je contacten hebben in deze buurt en zie je een kat die op hem lijkt, neem dan alsjeblieft ook contact op. Hij wordt echt enorm gemist!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *