Voor een ander log wilde ik een nieuwe gadget installeren en het is leuk geworden. Nu vind ik het zelf enorm vervelend om een pop-upscherm te zien als ik per ongeluk ergens met mijn muis overheen ga. Ik heb wel iets soortgelijks geïnstalleerd, maar het werkt alleen maar als ik dat zelf instel. Het wordt dus geen overkill aan plaatjes die je over je scherm ziet komen, maar mocht je iets zien dat deel omkaderd is, ga je dan met je muis overheen en laat je verrassen.

Liefs,

3 Replies to “Nieuw speeltje voor WordPress”

 1. En dus zoek ik me suf naar kadertjes en kan ik niks vinden ­čÖü
  Oh en je ondertekenplaatje geeft al enige tijd bij mij zo’n vet rood kruis. Ook bij afbeelding weergeven… Toevallig op een ander plekkie de restore hiervan gedaan? Of is die gewoon niet terug gezet met de restore??

  1. @Cat,
   Hallo schat, kan ik er wat aan doen dat jij zo snel bent! Ik heb deze log ongeveer een half uurtje geleden gepubliceerd en die andere waarover het gaat, zojuist. Nogmaals zoeken, maar dan meer naar boven. ­čśë

   Ik zal eens gaan kijken naar die ondertekening, want bij mij werkt hij prima en hij linkt ook correct. Daarvoor even Windows opstarten en kijken wat er daar gebeurt. Thanx voor het doorgeven.

   X

  2. @Cat,
   Oei, hier ben ik toch wel een beetje van geschrokken. Net even de site in Microsoft geopend en alleen al dat lettertype! Op mijn oude vertrouwde NIX-kompjoeter ziet dat er toch wel beter uit. Naampje is ondertussen opgelost, maar voor het lettertype moet ik in de stylesheet kijken en dat is bij mij tegenwoordig ├│├│k beveiligd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *