Ik heb ondertussen het pokeren ook weer een beetje opgepakt. Een free toernooitje gisteravond. En het ging best goed. Een paar leuke verdubbelingen en hoewel ik niet de overheerser was, waren ze wel “onder de indruk” van mijn spel. Stelen (bluffen) lukte bij mij niet of alleen als ik het niet erg vond.

En toen kreeg ik de hand die ik wilde: American Airlines (twee azen in mijn ‘hand’). De beste starthand, maar wel eentje die je niet met al te veel mensen in een pot wilt stelen. Een flinke bet van mij, een reraise  (een tweede “bet”) van iemand anders en nog ééntje van weer een ander. Tja, drie vind ik al te veel, dus dan maar al mijn muntjes inzetten. En ja hoor, die ene ging weg, de ander ging mee met zijn “Fishhooks” (twee boeren of Jacks). Hij had wel veel meer chips, maar ach, ik had zo’n 75% kans om te winnen.

En natuurlijk: van de twee kaarten die goed voor hem zijn, valt er ééntje op tafel waardoor ik in één klap uit het toernooi wordt gegooid. Nee, ik had hem zeker niet anders kunnen spelen, ik heb dit gewoon goed gedaan. Alleen is de kans dat één op de vier keer de mindere hand wint en dat was deze keer het geval. Het betekende een snel einde van een leuke start. Oh, wat baal ik….

Liefs,

2 Replies to “Het ging zo lekker”

    1. @soesa,
      Nee joh, het gaat pas goed als ik in de prijzen zit. Niet te veel tegenover boeren zitten (of niet te veel boeren op tafel als ik dat niet kan gebruiken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *