Ben ik gewoon op zoek naar een e-book over Engelse grammatica (altijd handig om weer even op te halen), krijg ik er meteen gratis een klein lesje “How to Get Laid” bij voor heren. Aangezien ik zo nieuwsgierig ben als het maar kan, heb ik dit meteen geopend en na het lezen lag ik te rollen over de grond van het lachen. Overigens vermoed ik dat heel veel vrouwen hier wel intrappen, dussuh… ik plaats hem hier en doe er je voordeel mee.

Wil je dit niet, trap dan niet in deze trucjes en zoek je dit juist wel: dan hoef je het schijnbaar alleen een man te laten weten (maar doe het dan wel veilig!). Btw, wat hebben wij vrouwen het wel gemakkelijk als we gewoon seks willen: wij hoeven die gekke streken niet uit te halen. 😉

Liefs,

.

.

.

PS Ik heb het ongeveer letterlijk vertaald en het taalgebruik van deze jongen is niet altijd even vrouwvriendelijk en regelmatig erg plastisch; sorry daarvoor!

Je zult waarschijnlijk geen enkele vrouw vinden die seks wil hebben met een totale onbekende.
Wat ik hiermee bedoel is dat vrouwen je toch een klein beetje moeten kennen en zich op hun gemak moeten voelen. Dat betekent dat je met ze moet praten en over het algemeen eerst een afspraakje moet maken, maar dat is niet erg. Daarna geven ze over het algemeen toe. 😉

Heb respect
Ga niet zomaar naar een site en stuur berichtjes als “Hoi, ik ben Jan: neuken? Ik kan je nu al vertellen: dit zal NIET werken, want ik verwacht niet dat je het hapje van de maand bent. Natuurlijk, het is “adult dating”, maar vrouwen blijven vrouwen en willen niet als een stuk vlees behandeld worden. Vrouwen verloochenen zichzelf en willen denken dat je vriendjesmateriaal bent, zodat ze zich niet zo slecht hoeven voelen als ze zich aan het eind van de avond toch als een slet gedragen.

Wees zelfverzekerd
Dit is de gouden regel en is van toepassing op elke soort van daten. Als je niet zelfverzekerd bent, zal het meisje je de laan uitsturen, heel simpel, geen wat als en maar… Inderdaad is het ontzettend stom, maar zo is het leven. Als je hier een probleem mee hebt, maak dan gebruik van het “fake it ’til you make it”. Het wordt steeds makkelijker: geloof me.

Wees nep
Ja, je hoort het goed: wees “Fake as Fuck”. Het druist volledig tegen mijn principes in, maar wees eerlijk, je wil seks hebben en geen oneindig lange afspraakjes hebben met “the bitch”. Pas je aan haar aan (of je het nu werkelijk bent of gewoon doet alsof) en heb luchtige gesprekken. Zorg dat ze zich begrepen voelt en op haar gemak, dat betekent namelijk dat je doel, tussen haar benen belanden, een stuk makkelijker wordt.

Wees geen engerd
Op nummer één van ergernissen van vrouwen staan engerds. Lieg niet tegen jezelf: zie je eruit als een engerd? Zorg dat dat je netjes gekleed bent, schoon en representabel, zeg geen vage dingen, doe geen stomme dingen en staar niet naar haar tieten etc.

Verlaag je standaard en verhoog je gemiddelde
Scoor je niet omdat je alleen voor supermodellen wilt gaan? “Get the fuck over yourself”. “Pussy” is “Pussy” en in het donker merk je daar niets meer van (zonde van het zo mooie “Beauty is just a light switch away”). Daarnaast, mollige en lelijke “bitches” pijpen het beste, ze moeten nl. harder werken om een man te krijgen.

Ok, ik hoop dat je begrepen hebt wat ik zojuist geschreven heb, dus nu is het tijd om tot actie over te gaan en krijg je wat adviezen om vrouwen te krijgen. Zoek de juiste datingsites uit waar meer vrouwen dan mannen staan ingeschreven, de kans om te scoren, is dan veel groter.

 1. Maak een profiel aan en hou wat ik al eerder zei, in gedachten. Zorg voor een zelfverzekerde uitstraling, maar wees geen haantje, zorg dat je niet als een engerd overkomt, zet er een paar kwalitatief goede foto’s op van jezelf etc.
 2. Zoek vrouwen waarmee het zou kunnen klikken of waarbij je het kan “faken”
 3. LEES HUN PROFIEL! Ja, dat is waardeloos, haar persoonlijkheid interesseert ons geen reet, maar je zult haar toch een beetje moeten kunnen inschatten.
 4. Stuur haar een berichtje. Ik kan helaas niet precies vertellen wat je moet schrijven (note Nicky: ik wel, maar het wordt ze al “gemakkelijk” genoeg gemaakt), maar wat ik wel kan vertellen is dat je moet refereren aan iets uit haar profiel zodat ze denkt dat je in haar geïnteresseerd bent. Gebruik daarbij ook de punten die ik al eerder noemde: wees geen engerd, geen directe vraag voor seks etc.
 5. Herhaal stappen 2 tot 4 zo vaak als maar kan om je kansen te vergroten.
 6. Als je een reactie krijgt, zorg dan dat je “het gesprek” aan de gang houdt en probeer haar te doorgronden. Is ze een kleine geile slet die gewoon seks wil hebben? Of speelt ze spelletjes en wil ze eerst een date om te zien of ze je interessant genoeg vindt om je te pijpen. Participeer naar gewenst hierop.
 7. Als ze eerst een date wil, maak je dan geen zorgen. Doe zoiets stoms als een etentje en een film als je dat echt moet, maar doe niets extreem bijzonders. Ze zeggen dat films een een foute keuze zijn voor een eerste afspraakje, maar in mijn ogen is het juist perfect. Ik wil de ‘bitch’ niet leren kennen, wil haar gewoon een beetje opwarmen tijdens de film en keiharde actie achteraf.
 8. “Hit it and quit it!” Simpel toch? Ze zal nooit te weten komen dat je interesse gefaket hebt of misschien wel, maar wat interesseert ons dat, we hoeven haar nooit meer te zien. Of als je het echt wilt, kun je misschien contact houden en “friends with benefits” worden of “fuck buddies”, maar wees gewaarschuwd, vrouwen worden aanhankelijk en bezitterig na de tweede keer.

3 Replies to “Advies voor single vrouwen die op zoek zijn naar de ware”

 1. Briljant !!
  Echt als de mannetjes daarme werkelijk zouden aankomen dan zo ik echt gillende van de lach over grond gaan liggen rollen.
  Man wat een BS!!! Mollige meiden moeten meer moeite doen, ha mocht ie willen 🙂 We willen interesse en anders faken ze het maar??!! NEt alsof welke vrouw dan ook (uh missh=chien overschat ik nu) niet al emer jaren weet dan welke man, wat faken is…Dus dat wel doorzien 🙂

  HEerlijk zo’n stukkie. Doet me goed te weten dat er nog mensen zijn die werkelijk geloven te kunnen scoren met dat soort ongein.
  MAar mee eens Nicky, vrouwen hebben dat soort grapjes niet nodug om te scoren. Of je moet wel HEEEEL erg lelijk zijn met een totaal onboeiende persoonlijkheid en een vette lijflucht…
  En voor de mannen, doe met het hierbovenstaande stukje van Nicky je voordeel, oftewel, doe het NIET zoals beschreven en dan kom je vast een stuk verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *