Nu en dan verdringt u in iets echt perculiar. Meest ONS burgers denken dat zij mooi zijn, lijd vergelijken naar bijvoorbeeld de Europeanen. De V.S. van Een is het midden van het heelal. Hoewel Engels de belangrijkste taal is, zijn zij gewillig om ons een hand te overhandigen. Als wij iedereen weet, zij ander de helft van de wereld zal geen woord buiten de grenzen van hun land begrijpen, bijgevolg zij een computerprogramma uitvonden om Engels in andere talen te vertalen. Als u hebt misschien opgemerkt, wij lopen Europeanen heel veel achter en hebben geen kennis van computers aan iedereen. Wij schrijven nog steeds op een steentablet met beitel en hamer. Wij zijn het dat beeld van de Flinstones en vermoedelijk de inspiratie voor die karikatuur spuwt, werd gevonden tijdens een vakantie in Frankrijk. Zo dat de mensen van getusb.info naar de redding kwamen en proberen onze de moderne tijden naar ons door het vertalen van hun Engels te brengen baseerde website in Nederlands met deze resultaten.

De opiniepeiling vloeit voort: Kocht u in Hype iPhone?

Goed in mijn boekit’s ambtenaar. IPhone is een koel product en een concept maar de meerderheid van ons zorg don’t. Zekere het materiaal van de iphone ipod appel iPhone is voorrand voor technologieontwerp en zal een nieuwe vorm geven het meest waarschijnlijk hoe wij met ons communicatie apparaat (s) interactie aangaan maar de massa’s zullen wachten op de massa’s.

Deze opiniepeiling werd gelanceerd op 29 Juni, toen iPhone op verkoop, ging en slechts gisteren twee kiezers toelaat deed aan het kopen van een iPhone. Ik dacht er meer zou zijn.

Tijdens de Dag van de Onafhankelijkheid ging ik naar ons lokaal vuurwerk toon en ik zag zes verschillende vrienden met iPhone. Pronkend met het aan hun vrienden, buren, meisjesvrienden en vrouwen. Zo, overwegend hoeveel ik die dag zag, dacht ik meer chimed binnen op zouden hebben stem. Toen opnieuw, leef ik in OC die chalked hoogtepunt van “one uppers.” is;

GetUSB heeft omhoog een nieuwe opiniepeiling en zij die binnengaan hebben een kans om een Laptop Koker (of geval) van te winnen Proporta – onze Sponsor van de Opiniepeiling. Proporta is een belangrijk ontwerp en een verwerkende firma voor PDA, celtelefoon en MP3 toebehoren.

Lees meer? Ga naar getusb.info en heb sommige lach. Er is gelukkig ook een Engelse versie die veel beter leesbaar is (maar helaas valt daar voor ons ook veel minder te lachen, maar er best leuke items worden besproken).

Deze vertaling is mede mogelijk gemaakt door Freetranslation.com

Update 12/8

Lief had naar aanleiding van dit log al contact met hem opgenomen om te vertellen dat de vertaling niet helemaal je-van-het was. Vatte het heel sportief op en vroeg Lief de vertaling te regelen. Helaas lukt dit hem niet, maar ondertussen heeft hij iemand anders bereid gevonden om de logs voor hem te vertellen en het ziet er prima leesbaar uit. De gadgets zijn leuk, dus blijven kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *