Wie? Ja, Ronald Goedemondt. Als de naam niets bij je doet rinkelen, dan is dat echt een tekortkoming in je opvoeding. Natuurlijk wil ik je nog best wat leren.
Ronald, geboren in Tegelen, heeft bewust een opleiding Communicatie gedaan (terecht, Communicatie studeren en je komt goed terecht: Van Velzen heeft ook Communicatie gedaan) om daarna bij Comedytrain te starten als stand-up comedian. Gelukkig is hij daar niet gebleven en via Cameretten besluit hij toch een eigen theatershow te maken.

Lief en ik hebben die show ondertussen zes maal gezien en iedereen die bij ons thuis komt, is verplicht “Spek” door te worstelen. Nou ja, doorworstelen. Het worstelen overigens heeft meer te maken met de tranen van het lachen die je soms moet wegdrukken om nog verder te kunnen kijken.

In februari mogen we hem in Oosterhout welkom heten. Dan komt hij namelijk met zijn tweede show in wereldtheater “De Bussel”. Uiteraard moesten en zouden we hier kaartjes voor hebben en wilden twee vrienden die dan net in Oosterhout komen wonen verrassen. Toen we dit op de bruiloft van vrienden van ons meldden, werd meteen geëist dat we voor hen ook zouden reserveren.

Het heeft wat moeite gekost, maar 28 februari zitten we met z’n zessen op de eerste rij. Vooraf ’n lekker hapje eten en dan heerlijk een avondje lachen en natuurlijk achteraf nog een afzakkertje. Moet toch een leuke avond worden met H&M en G&M.

Helaas, de eerste rij is vol, dus ik kan jullie niet meenemen. Maar probeer de dvd Spek te vinden (en kijk in ieder geval even op youtube.com) en ik weet zeker dat je ook voor gaas gaat.

5 Replies to “Ronald Goedemondt”

  1. goh een limbo-er dus. zie je wel dat wij humor hebben. 😉
    maar nee ik ken hem eerlijk gezegd niet maar ik ga wel even op youtube kijken. hou wel van lachen.

  2. Ach Bingel, die humor heeft hij opgedaan in Eindhoven. Je kunt dat ene jaartje in Limboland toch niet meerekenen? 😛

  3. gnégné, wacht maar ik zit nu al meer dan twee jaar in eindhoven. moet je mijn humor maar eens meemaken. 😉
    hahaha nee maar je kan wel lachen met die brabanders.

  4. Precies, het bewijs wordt hierbij geleverd. Naast Ronald, Theo en Hans, Marc-Marie (de iets mindere van de drie) hebben we nu ook Bingel. Toch is de humor beter dan van Rotterdammers, daar kan je alleen óm lachen. 😉 (sorry Switch)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *