Het leuke van Youtube is dat er allerlei bijzondere, grappige en interessante fimpjes te vinden zijn. Videoclips uit de goeie ouwe tijd zijn terug te vinden, oude (of nieuwere) televisiefragmenten en talenten krijgen de kans door te breken op televisie bijv. als presentatrice. Een ander voorbeeld is Arctic Monkeys die vanwege een videoclip op Youtube een platencontract hebben gekregen (sorry, not my taste, maar het scoort!). Kleine televisiezenders krijgen de kans mondiaal (delen van) hun uitzendingen te tonen en geïnteresseerden zijn niet meer beperkt tot televisie of grote zenders.

Zo kwam ik via-via bij een clip van de Comedy Barn uit. Blijkbaar de Tennesseese boerenlullenversie van Comedy Cellar in New York of Comedytrain in Amsterdam. Tja, geen enkel redelijk intelligent persoon zou het in zijn bolle hoofd durven halen om hier naartoe te gaan of zelfs de website maar te bezoeken.

Toch heb ik de stap genomen om deze clip toch te bekijken. Uiteraard alleen (Lief lag nog boven te slapen): je wordt later altijd met je misstappen geconfronteerd en veiligheid boven alles. Helaas bleef het bij hem niet onopgemerkt. Hoewel het draaiorgel zijn best deed om het geluid te overstemmen, kwam Lief nog geen 10 minuten later naar beneden, wakker geworden door mijn (blijkbaar) luide lachsalvo’s.

Het filmpje betreft één of andere wannabe stand-up comedian en het is ook wel duidelijk dat hij het niet verder zal schoppen dan Pigeon Forge (TN). Gelukkig heeft hij iemand uit de zaal
gehaald die zijn act redt en het fimpje werelds maakt. Een grote carrière zal hem tegemoet komen als hij zijn huidige baan als buschauffeur opzegt om lachcursussen te gaan leiden.

Klik hier, zet het geluid hard en zorg dat je incontinentieluier goed zit en kijk!

5 Replies to “Slappe lach”

 1. He hallo,

  Leuk dat je meedoet aan de actie voor Loes en haar lieve kind. Ik doe ook mee, zkijk maar eens op mijn log. Is nog veel meer over Loes terug te vinden ook.

  Fijne zondag,

  Liefs Astrid

 2. Hoihoi

  Ik kom even binnen wippen om je te bedanken dat je zo spontaan meedoet met de kaartenactie voor Liesyenne ten gevolge van mijn oproep op het forum. Dank je wel hoor, erg lief van je !

  Heb en hou het goed, Liefs Melody!

 3. hahahahaha ik heb even gekeken en ja ik heb hier helemaal dubbel gelegen. het is gewoon aanstekkelijk zeg. ga ook even verder kijken bij you tube, vind het een geweldige site waar ik veel zit. fijne avond nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *