… veel zal je er niet van kunnen leren.

Natuurlijk deel ik liever gezellige dingen, dus na al die negatieve zooi, gooi ik er even wat leuks tussendoor.  Niet dat er zoveel gezelligs is te vertellen, maar soms stuit je op kleine dingetjes waar je toch enorm om moet lachen of je nu wilt of niet. Die je eventjes amuseren of in ieder geval een glimlach geven. De zon doet natuurlijk veel, maar hieronder nog een paar voorbeelden.

Zo werd ik net via Twitter gewezen op Stickman, want je weer even een klein kind laat zijn en waarbij tekenkwaliteiten geheel afwezig kunnen zijn (goed voor mij dus).

Froot kennen we natuurlijk ondertussen allemaal wel en als je dat niet weet, dan mis je toch behoorlijk veel. Zo gooide Krewinkelkrijst (aardige vent trouwens!) een erg leuke Froot de TL (timeline) in. Het is goed voor Casper dat hij er niet meer is, want anders had ik het zeker uitgeprobeerd (nee, ik was altijd lief voor hem!).

En eergisteren kwam ik ook nog even bij de Action en daar zag ik zulke enorm leuke kersthondjes staan. Ik ben helemaal geen voorstander voor kersttierelantijntjes, maar met een big smile ging ik weer de deur uit. En natuurlijk is er op youtube vast wel een filmpje van te vinden en kan ik jullie mee laten genieten.

Liefs,

.

.

.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sMlWlXoSgJY]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *