Gisteravond een heerlijk gezellig avondje gehad met M. Eerst besloten om de overheerlijke hapjes van Delicato te vergezellen door een nog lekkerder kaasfondue onder het genot van een fles overheerlijke Cigale (combi Merlot en Cabernet) en daarna nog stiekem eventjes naar een plaatselijke kroeg.

Het blijkt dat daar op vrijdagavond altijd een live optreden is en deze vrijdag was geen uitzondering.  Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik nooit zo’n hoge pet op heb van plaatselijke (cover)bandjes, maar deze keer was het de verrassing van het jaar: Frontaal. Een Brabants bandje bestaande uit 5 zeer enthousiaste jongens waarvan je meteen merkt dat ze dit écht met plezier doen. Aangezien het een rockcafé was, werd het repertoire daarop aangepast met o.a. U2, Liquido, Kane en Pearl Jam. Ik geloof alleen niet dat de mannen van Frontaal verwacht hadden dat het publiek bij de keuze tussen Nickelback en Borsato voor deze laatste zou kiezen, maar dat mocht de pret niet drukken. Echt de moeite waard om nog een keer naartoe te gaan.

Nou, vanochtend bleek het voorprogramma van het Parkfeest bekend te zijn gemaakt, maar ook ééntje om je vingers bij af te likken (hierover later meer) én het nieuws waar ik zo op gehoopt heb en waar ik niet over durfde te dromen:

BALKENENDE IV IS NIET MEER!

Pfff, deze keer heeft het wat langer geduurd dan de vorige kabinetten B, maar het is er toch van gekomen. Hopelijk zal het CDA er nu van overtuigd zijn dat JP echt geen goede kapitein is en geven ze hem een enkele reis naar Bora Bora. Dus er komt nu een tweede gang naar de stembus dit jaar. Hopelijk zijn er voldoende mensen in Nederland om Geert te weerhouden van een plek in de regering en komt er een kabinet die écht prioriteiten kan stellen en op langere termijn verstandigere keuzes kan maken.

Mijn weekend kan in ieder geval niet meer stuk en ik ga verder met mijn minifeestje.

Fijn weekend en liefs,

.
.

.

.

PS En dan ben ik ook nog vergeten te vertellen dat we morgen een uitgesteld feestje hebben voor mijn neef(je)s verjaardag én ik heb gisteren een dikke creditnota ontvangen van Enexis. Binnenkort heb ik dus weer even tijdelijk wat meer ademruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *