Als ik iets leuk vind op het wereldwijde web, is het het vinden van bijzondere, leuke, grappige websites.

Zo blader ik tegenwoordig niet meer alle foldertjes door (die wij toch niet krijgen, omdat ze onze brievenbus niet kunnen vinden), maar ga ik naar folderplaats en blader daar alle interessante foldertjes door.*

De leukste bandjes heb ik ontdekt via musicplasma.com. ** Deze site ziet er ook nog eens super gestyled uit (dat is dus dubbel genieten). Voer de naam in van je favoriete artiest of film en krijg alternatieven te zien waar je zelf nooit op zou zijn gekomen.

Boven in de tweede boekenkast, staan behoorlijk wat kookboeken, maar tegenwoordig staan ze daar meer stof te happen dan zorgen voor verandering van spijs in de keuken. Google op ingrediënten die je in huis hebt, voeg het woord ‘recept’ toe en daar komen de meest leuke ideeën tevoorschijn (en je hoeft er vaak niet eens meer voor het huis uit).

De laatste aanwinst is (op dit moment) eigenlijk iets compleet nutteloos, maar zo mooi gemaakt door ‘The Institute for Interactive Research’. Zij hebben een site gemaakt waarbij je geen gebruik meer maakt van je linker- of rechtermuisknop. Als je er eenmaal aan gewend bent, wil je niet anders en ik hoop dan ook snel dat andere sites dit over zullen nemen. Ben je benieuwd hoe het werkt, klik dan voor de op één na laatste keer hier.

Vermoedelijk is het te beschamend voor woorden hoeveel bookmarks (=links) ik bij elkaar heb gesprokkeld. Lief beticht me er wel eens van dat ik ze soms niet eens meer terug kan vinden (wel hoor, ik heb dit stukje van mijn administratie gelukkig behoorlijk goed geordend). Toch kan er nog meer bij, welke site zou jij aan iedereen aanbevelen?

*nb zo heb ik bijvoorbeeld in het foldertje van de Etos gelezen dat daar de scheermesjes van Gilette Fusion in de aanbieding zijn. Voor 12 mesje betaal je deze week maar 39,99 euro. Had ik dat niet gezien, dan had ik ook niet geweten dat ik voor de andere aanbieding (gratis Gilette Fusion bij aanschaf van mesjes) niet naar de winkel hoefde te sprinten.

** Update 2010: Musicplasma was blijkbaar geen succes en de link werkt helaas niet meer. Jammer, maar er zullen vast wel andere initiatieven komen of ondertussen alweer zijn.

One Reply to “Mis je het? En wat mis je niet”

  1. bizar … nu je zo vraagt … eigenlijk heb ik geen favoriete site …
    meestal modder ik maar wat aan, ook al omdat ik eigenlijk niet weet wat ik zoek … ik weet zelfs niet of ik iets zoek … en als ik toch al eens iets zoek, vind ik het meestal niet.

    met vragen blijven zitten zonder antwoord is vervelend, maar het is misschien nog vervelender om antwoorden te hebben en geen vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *