Er zijn op diverse fora altijd veel reacties dat vermeende terroristen opgepakt moeten worden en de sleutel van de gevangenis mag worden weggegooid (en dat zijn nog de vriendelijke, maar wel erg domme, mensen). Dus daar zijn onze overheden druk mee bezig. Iedereen is bekend met Guantanamo Bay, maar het was steeds onduidelijk wie daar opgesloten waren.  Angst werd en wordt nog steeds gezaaid. Er werd maar steeds benadrukt dat het om hele gevaarlijke extremisten ging die aanslagen wilde plegen. Nu komt naar buiten wat er werkelijk aan de hand is.

De CIA koopt zijn gevangenen, zorgt voor zijn eigen werk en Pakistan en de Afghaanse Noordelijke Alliantie maakten graag gebruik van deze situatie. Zij kregen 5000 dollar per uitgeleverde terrorist, dus inladen die hap. Oh, we hebben een kippenboer opgepakt. Ach, die benoemen we gewoon tot onder-minister van Buitenlandse Zaken onder het Taliban-regime. De arme man kan vast niet eens lezen en schrijven, maar een aanslag met een diepgevroren kip is zo in elkaar geflanst. En de opgepakte baby van een jaar kan een chemische aanslag plegen in de vorm van een volle luier.

En wat is het toch weer vreemd dat moslims pis- en pisnijdig zijn en inderdaad aanslagen willen plegen. US, wake up and smell the coffee! En ga dan weer verder met belangrijkere zaken zoals jullie belachelijk hoge staatsschuld.

(bron: Amnesty International)

5 Replies to “Aanslag met diepgevroren kippen”

 1. nu je het zegt, shit, met een volle luier …
  ik krijg er kippenvel van …

  nu moet ik ook zeggen dat ik me soms wel afvraag of ‘onze’ ministers van binnenlandse zaken vroeger ook niet in kippenhandel hebben gezeten.
  ik denk dan zo even terug aan onze dioxinekippen of jullie plofkippen … vooral dat laatste dan …

  kippen zijn misschien nog zo onschuldig niet als ze lijken !

 2. Nu je het zegt, kwam de vogelgriep niet uit die contreien? Misschien dat deze kippenboer wel de vogelgriep heeft uitgevonden. Dan is het maar goed dat hij in Guatanamo-bay zit!

 3. De Amerikanen (net als vele ‘normale’ mensen) zijn kompleet van de pot gerukt. Als iemand de recente Amerikaanse historie en vooral de uitspraken van politici als roman zou bundelen dan zou het boek als volstrekt ongeloofwaardig en ‘over the top’ geclassificeerd worden, mits de critici de werkelijkheid niet kennen. Hopeloos.

 4. feit is dat de uitspraken van politici meestal niet bedoeld zijn voor diegenen die er vurig op reageren …

  deze uitspraken zijn veelal bedoeld voor de eigen achterban en weespiegelen niet de werkelijkheid, welke deze ook is.

  trouwens de werkelijkheid is ook maar deze die we zelf willen zien en bovendien worden we verondersteld ons een mening te kunnen vormen op basis van onvolledige of soms verkeerde informatie.

  ik veronderstel dat achter de Bush-administratie ook een logica zit, logica waarmee ik voor zover ik ze ken niet akkoord kan gaan, maar niettemin een logica en ik veronderstel ook dat dat er een (hoe groot?) aantal amerikanen zijn die met deze logica wel kunnen instemmen.

  dit toont alleen maar aan dat er niet voor niets een oceaan tussen amerika en europa ligt …

  ik zou wel eens willen weten wat de ‘gemiddelde amerikaan’ denkt over de ‘gemiddelde europeaan’ en omgekeerd.
  wie zegt immers dat ik (of jij) de gemiddelde europeaan ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *