Sjalalalie, sjalalalaah.

Zodra ik iets hoor over dat nummer wat ze van plan zijn naar het Songfestival te sturen, moet ik aan Gert en Hermien en hun duiven denken. Net zo oubollig en -om in militaire termen te spreken- ONGESCHIKT! Maar goed, de TROS betaalt (uit algemene gelden), dus mogen zij kiezen.

Wel fijn dat ze de kijkers niet meer laten sms’en, want dan kunnen ze ook niet meer zeggen dat het aan de kijker lag. Niet dat ik ooit één sms’je heb gestuurd, maar ik heb ook opmerkingen gehoord dat je dan maar op het beste nummer had moeten stemmen. Dát hoeven we niet meer aan te horen.

Er blijkt wel een Oosterhouts tintje aan dit festival komen te zitten in de vorm van Vinzzent* . Zo’n jong guppie die probeert andere Nederlandstalige artiesten na te doen en denkt dat hij geweldig is. Helaas, dat is hij niet! Maar ja, Grad Damen* heeft gekozen en hij is een muziekgoeroe (ik ken heel die gozer ook niet; ik probeer de gelegenheden waar dit wordt gedraaid, echt te vermijden).

Maar goed, mij hebben ze niets gevraagd, ik koop ook zijn cd’s niet (zou niet eens weten waar dat kon: de Blokker misschien?), dus wanneer we er weer uitvliegen tijdens één van de voorrondes, kijk mij dan niet aan, want het is mijn schuld niet!

Liefs,

* Het volgen van deze links is op eigen risico: eventuele gehoors- of hersenbeschadiging kan niet uitgesloten worden.

One Reply to “Alle duiven op de dam”

  1. Ik neem het risico niet en volg die links ABSOLUUT NIET!!!
    Maar ja, songfestial is dan ook zowiezo niet aan mij besteed en sommige dingen/muziek hoef ik gelukkig van mezelf niet meer te proberen voordat ik het afwijs 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *