Vandaag mijn Groningse vriendinnetje weer even gesproken. Deze schat kreeg ik voor het eerst aan de telefoon de dag van Sjoerd’s overlijden. De eerste keer dat ik haar zag, was een verademing! Ze hield me eerst heel, heel, heel lang vast. Iets waar ik haar heel dankbaar voor was en het weekendje daar was geweldig. Een hartelijke, warme familie! Eerlijk gezegd verbaast het me niet, een groot deel van de mensen die Sjoerd om zich heen verzamelde, zijn zo (hè Catjepoes)* .

Maar goed, mijn Groningse vriendinnetje heeft een pracht van een busstation voor haar deur. En vandaag stond ze op de voorpagina van het Dagblad van het Noorden, tenminste de pui voor haar huis.

De buschauffeur van Arriva was even een bakkie gaan doen (zal vast niet zo heten; ik spreek alleen Rotterdams) en vanuit het niets is de bus zijn route gaan vervolgen. Helaas was de bus niet voorzien van automatisch besturingssysteem, dus kon hij alleen rechtuit. Zo tegen de voorpui van mijn Groningse vriendinnetjes huis. Gelukkig lijkt het erop dat alleen de overkapping schade heeft ondervonden en is hun huis nog niet ingestort.

En als ik een balletje bij Arriva mag opgooien, dan zou ik jullie slogan aanpassen: Arriva brengt u écht thuis!

Liefs,

* Ook niet te vergeten, maar zeker ook zo belangrijk zijn allercharmantste H en zijn meisje, maar ook SwichBL8  en alle anderen die hier niet genoemd worden, maar wel met eer dit stempel mogen dragen. Ik noem jullie niet, maar weet dat jullie ook in mijn hart zitten.

7 Replies to “Arriva brengt u thuis (en zelfs verder)”

 1. Wie IKKE?? En mijn broer?? Nee joh, mallerd, wij zijn NIET lief, warm of hartelijk, echt soms heb je wel hele vreemde ideeen.

  Geeft niet hoor, morgen zal ik je wel genezen (of eigenlijk vandaag als ik zo eventjes op de klok kijk)van die rariteit. Tjemig dat dat nu toch nog eens over ons gezegd zou worden, DAT had ik nu NOOIT verwacht!!

  😉
  X CAT

  1. Ik kan wel een heel log maken over mensen die Sjoerd om zich heen had en daar zit absoluut ook “vreemd” tussen. Stuk voor stuk hebben die mensen rare trekjes (dat is iets wat iedereen heeft itt warm en hartelijk wat het merendeel heeft). *grijns*

   Enneh… waarom denk je dat ik tot dat selecte groepje behoorde? 😛

  1. Zover als ze gisteren kon zeggen, was er niets aan het handje (alleen een beetje bibbers van de schrik), maar ik vermoed dat ze zelf ook wel zal reageren en zij kan daar veel meer over zeggen…..

  1. Helaas, op deze Windhoos-pc (:-P) heb ik geen screenshotprogje, dus kan ik je niet laten zien dat het in mijn “dashboard” wel avatars staan. Jij hebt zo’n leuk paars monstertje met horentjes en staartjes gekregen (en ik heb hem niet eens zelf uitgekozen ;-)).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *