Sinds een jaartje ben ik lid van Buzzer.nl. Buzzer is een marketingsite die werkt met mond-TOT-mond reclame (Ik vraag me nog steeds af hoe mensen zich met mond-op-mond-reclame bezigen en of dat effectief is). Heel grappig, want wat zij doen, is producten of diensten verspreiden onder hun leden en die mogen het dan testen. Het is de bedoeling dat je eerlijk bent en als het product goed is, dan kun je dat vertellen tegen de mensen in je omgeving. En natuurlijk mag je ook kritisch zijn en deze info doorgeven aan Buzzer.

Zo hebben ze de afgelopen jaren Redband Truly (snoepjes zonder kleurstoffen), Phillips Satinelle Ice Premium, Mona’s Chocodream, diverse boeken, Wieckse Rosé en bijv. Pathé Opera gebuzzed (Van die laatste nooit meer wat vernomen, maar ik begeef me weinig meer in het Pathé-gebied). Soms levert het je een leuk uitdeelpakket op (zoals bij de Truly of Chocodream), krijg je een boek cadeau of ga je naar een voorstelling toe. De grotere producten zijn in bruikleen en later tegen een heel erg gereduceerd tarief over te nemen.

Op dit moment heb ik een bijzondere buzzer-actie waar ik geen moment over na heb gedacht: een petitie tgen uithuwelijken. Het herinnert me aan één van mijn jeugdvriendinnetjes. Op het moment dat ik in de VS zat, dacht haar moeder erover om haar uit te huwelijken aan een achterneefje in Marokko. Gelukkig is dat niet doorgegaan, maar het zorgde wel voor heel veel onrust. Niet veel later -op haar 18e- is ze wel getrouwd (nadat ze verhuisd was en waarvan ik niet zeker was of het liefde of toch uithuwelijken was). Ik had helaas geen contact meer met haar en het enige dat ik weet, is dat ze op haar 21ste overleden is bij de geboorte van een tweeling.

Dus ja, ik zou het heel fijn vinden als de VN hier meer aandacht aan zou besteden. Er zijn gruwelijke verhalen en als het een beetje kan, moet dat gestopt worden.

Jij tekent toch ook!?!

Alvast bedankt &

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *