Ok, ik trek mijn woorden terug. Het heeft hier gisteren heeeeeerlijk geregend. En mocht je water in huis hebben gevonden en dáárover weer klagen: wij zitten hoog en droog op de 1e etage. 🙂

Stortregen zorgt voor overlast

Woensdag 2 augustus 2006 – OOSTERHOUT – Hevige regenval heeft de brandweer in Oosterhout gisteravond en vannacht handenvol werk bezorgd. Diverse straten stonden blank, op sommige plekken moesten er zandzakken aan te pas komen, om droge voeten te houden.

Tegen middernacht had de brandweer enkele tientallen meldingen gekregen van wateroverlast. Over de totale omvang viel vannacht geen duidelijkheid te krijgen. „We hebben het hartstikke druk en geen tijd om u te woord te staan“, meldde de officier van dienst van de brandweer verontschuldigend. Ook over schade is nog niks bekend.

Het deel van de Ridderstraat tussen de Abdis van Thornstraat en de Keiweg en de Voorstraat leken gisteravond wel rivieren, in plaats van gewone straten. Het water stond er kniehoog, omwonenden waadden op blote voeten naar het buurtcafé Ridderhof. “Dit is al de derde keer dat dit is gebeurd“, mopperde Peter Kuijpers, van de Ridderhof. „Vorig jaar en ook zeven jaar geleden was het prijs. We hebben een heel stuk nieuwe riolering gekregen maar dat heeft niets geholpen.“ De bewoners van de Ridderstraat hadden de brandweer gebeld maar die kon niet meer doen dan zandzakken leggen om het water zoveel mogelijk buiten te houden.

2 Replies to “Het is ook nooit goed!”

  1. Ik zeg maar zo, GRATIS vulling van ons mooie riante zwembad. En al die patsers in de Ridderstraat hebben gewoon vette pech met hun megavilla’s en dito Beamers en Mercs. Puh lak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *