Voor de singles (en mensen die avontuurlijk zijn ingesteld). Na speeddaten, Internetdaten, Second Life (zie log van Lief) zie je dat men toch ook weer IRL op zoek gaat naar nieuwe bekenden. De nieuwe Hype in Nederland? Lock and Key Parties.

Het idee: men neme een x-aantal mannen en vrouwen, geef de mannen een sleuteltje en de vrouwen een slotje. En dan is het op zoek gaan naar degene die jouw slotje open kan maken of voor de mannen degene waar jouw sleuteltje (ja, het sleuteltje, please, ik bedoel het niet dubbelzinnig) op past.

Men verzint ook maar alles tegenwoordig. In principe wel een grappig idee, maar stel je eens voor dat jij het ‘geluk’ hebt dat het meest lelukke mokkel of grootste creep bij jou blijkt te passen. Jakkes! Het zou in je ergste nachtmerrie nog niet zo erg kunnen zijn.

Mocht je er een keer naartoe gaan, volg dan eerst een cursus “Tactisch mensen afwimpelen” en laat weten hoe het op de L&K party was. Ik heb zo’n workshop helaas nog niet gevonden (ook handig voor andere doeleinden). Jij wel? Mag je uiteraard ook doorgeven, dan zal ik daarna nog wel een keer naar zo’n Lock & Key party gaan (en uiteraard mijn ervaringen loggen).

4 Replies to “Het sleuteltje voor het gat in de markt?”

  1. Maar dat deden we vroeger in de seventies al! Ik weet nog goed, dat we sleutelavonden hadden: We nodigden een aantal stellen uit en de mannen legden hun huissleutels onder een handdoek. De vrouwen zochten dan een “willekeurige” sleutel en gingen met de man van de sleutel naar het huis. Mooi pech als je je eigen man trof! Hihi.. dat waren pas tijden!
    Mw De Vos
    Uit St. Allejezuskerke

  2. Welkom mevrouw De Vos! Fijn dat u mij ook heeft ontdekt. Ik ben in ieder geval zeer vereerd met uw bezoek.

    Dat van die sleutelavonden in de jaren 70 had ik ook al van mijn mede-logger en huisbewoner te horen gekregen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ben nog een jong broekie. In die tijd was ik nog flink bezig met barbiepoppen en in Zeeuws-Vlaanderen stonden alle deuren nog gewoon open. Hoewel ik nu wel begrijp waarom onze buurman op eens in zijn nakie mijn kamer binnen kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *