Goh, morgen (vrijdag 4 september) is het Nationale High Heels Day! Natuurlijk is het weer ingegeven door een Nederlands tijdschrift en diverse commerciëlen, maar wel errug leuk voor een liefhebber. En meteen schiet er door mijn hoofd wat Sjoerd zou zeggen:

Zoals je weet ben ik tegen ‘maanden’ ‘weken’ ‘dagen’ en ‘jaren’ van iets. Prachtig allemaal, maar ik vind het onzin. Helaas, aan mij is het allemaal niet besteed. En daarnaast: iedere dag zou High Heels Day moeten zijn!

Mocht je moeite hebben met die hoge hakken of een opfrissertje kunnen gebruiken: hier kun je leren hoe je erop moet lopen. Dan nog aanvullend een tip van mij: begin met laag, dan stilettolaarzen (de kans dat je ze verliest wordt daarmee gereduceerd tot nul) en daarna overstappen op die killer heels. Oh ja, vermijd de Grote Markt in Breda!

Liefs,

6 Replies to “High Heels Day”

 1. H’mmm Sjoerd waar ben je op zo’n dag. VAst smilend over je wolkie 🙂
  Ennuh, Sweets, ik heb even zitten bladeren op het net, slechte tijden levert hoge hakken. klinkt dat raar, eigenlijk niet. Hoge hakken blijken de manier om je weer beter te voelen. Meer zelf vertrouwen en dat soort dingen, en hoe slechter de economie en dergelijke hoe meer wij als vrouwen dat blijkbaar nodig hebben.
  God en ik hoopte nog wel dat de economie snel weer zou aantrekken, maar nu ik dit weet, laat nog maar ff duren. Niks zo mooi als een leuke vrouw op hoge mooie hakken

  1. Ik hoop dat hij toch een iets lager plekje mag kiezen, want vanaf een wolkje kun je weinig hakken zien. 😉

   Dat van die hakken en economisch slechte tijden wist ik niet, maar eigenlijk wel logisch. Wist je dat hetzelfde geldt voor rokjes. Hoe slechter de periodes, hoe korter de rokjes. Even doordenkend, zou dat de reden zijn dat mannen (die toch over het algemeen de leiding hebben) steeds weer aansturen op een depressie? 😉

 2. JAAAAHHH! Kijk dat zijn de betere diabolische plannen.
  Korte rokjes, zeg hoe gooi je een land (of hoe hou je die daar) eigenlijk in depressie… Als ze dan ook nog eens leren om fatsoenlijke BH’s te dragen indien nodig of geen indien niet persee nodig, dan zou het helemaal goed zijn.

  Sured, joe wordt gemist! Kom kijken, ik heb nog wel een leuk terrasje als je het vanaf je wolk niet kunt zien. En anders kan Sweet je vast een beter plekkie aanbieden (maar misschien wil die niet dat je kwijlt over al dat schoons, mij maakt dat namelijk niet uit, kwijlen we gewoon samen)

  1. Is het morgen weer voor terrasjes? Anders gaan we d’r wel met z’n drieën zitten hoor. Zou vast (sj)oer(d)gezellig worden.

   Enneh… ik heb hem nooit verboden om te kijken, ik vond niet dat ik degene moest zijn die hem wat dan ook zou verbieden (en hij mocht dat ook niet bij mij ;)).

 3. ha ha ik had het dan ook over kwijlen neit enkel over kijken….
  Mar eh.. volgende week is het pas weer terras weer. Is nu ff droog hier maar echt geweldig is het niet, dus sorry…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *