Paniek op Cyprus. De militairen aldaar hebben last van lieveheersbeestjes. De Britse soort zendt nl. golven uit die het radioverkeer van de the Joint Service Signals Unit & Flight Army Air Corps kunnen verstoren. Het gaat dus niet om de kleine schattige (?) kevertjes, maar om een electrisch, op afstand bestuurbaar sexspeeltje.

Na flink zoeken (de Love Bug 2 bestaat niet, daarop googlen en je stuitert op Herbie), kom ik uit op de enige site die het ei verkoopt. De productinformatie is zeer interessant. Deze lovebug II is fluisterstil (altijd prettig, want een orgasme hardop hebben, vindt zelfs Sally niet zo erg, maar dat ei moet je natuurlijk niet horen) en heeft een bereik van wel 6 meter.

En dát ding stoort op de militaire radio? Dan moet het zeker gebruiken worden door het vrouwelijke deel van de basis en zij moet op ongeveer 1 meter van de zender staan, maar anders…. Ik vermoed dat mannelijke militairen zich gewoon gepasseerd voelen. Tegen een eitje voorzien van 3 snelheden en 4 ‘pulse’ standen, kan hun vleesdildo natuurlijk niet op. Deze vijand móest, om de vrede te bewaren, uitgeschakeld worden. Mission accomplished!

7 Replies to “Lieveheersbeestjes zorgen voor overlast op Cyprus”

 1. ik hoorde het in de auto op de radio. ik lag zowat in een deuk. en ja wat gaan ze dadelijk nog meer verbieden? de tarzan omdat de batterijen schadelijk zijn?

 2. kan er mij iemand uitleggen waarom dat ding op afstand ‘bestuurbaar’ moet zijn en dan nog wel vanop 6 meter …

  wat bevindt er zich dan op 6 meter afstand van wat ?

  voor alle duidelijkheid, in ben meerderjarig

 3. @ Alex 1
  Batterijtjes eruit halen is voldoende hoor. 😉

  @Bingelke
  Zal binnenkort ook verboden worden hoor. Batterijen zullen ook vast iets met de klimaatsverandering te maken hebben. 😉

  @ Alex 2
  Eigenlijk wil ik eerst je legitimatie zien Alex, maar voor deze keer geloof ik je. Het eitje wordt aangestuurd door een draadloze afstandsbediening. De vrouw kan zelf instellen wat hoe het eitje moet trillen of wel ritme of (en dat vinden veel koppels een opwindend idee) je kan het je partner laten ‘besturen’. Zit je net te eten in een sjiek restaurant, begint dat ding opeens te werken. En blijkbaar stoort het zendertje op de radiozender van de Britse militairen….

 4. ik zie het zo al voor mij

  bij de eerste hap van je omelet begint je eitje te trillen …

  bij het dessert kan je het ook nog in de pudding stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *