… tegelijkertijd enorm verdrietig. Het is nl. nu precies 6 weken geleden sinds Casper voor het laatst is thuisgeweest.  Zoekactie, tweets, meldingen bij diverse instanties etc hebben tot nu toe helaas niets opgeleverd.  Ik mis hem echt meer dan ik ooit had verwacht, maar ja, ik heb al eerder verkeerd ingeschat hoe ik over een verlies zou voelen/denken en blijkbaar heb ik daar niet van geleerd.

Eén van de punten waarover ik heel verbaasd was bij mijn zoektocht, was dat onze gemeente, Oosterhout, geen chipreader had. Gelukkig heb ik deze week één prettig berichtje binnengekregen van de heer V. van één of andere voor mij onbekende afdeling binnen de gemeente. Hij meldde mij dat men een chipreader zal aanschaffen zodat men “bezorgde huisdiereigenaren efficiënter kan berichten bij de vondst van hun kat, hond of ander gechipt huisdier”.  Dáár ben ik dus wel blij mee.

Ik heb er Casper niet mee terug en ik hoop nog steeds dat hij ergens enorm bang zit te wezen en ooit een keer wordt gevonden en terug thuiskomt, maar in de zeer nabije toekomst zal er voor Oosterhoutse eigenaren met een huisdier met chip iets minder onzekerheid zijn.

Bedankt meneer V, meneer K en (niet geheel duidelijk, maar zou ook actie ondernemen) Willem-Jan van der Zanden van Groenlinks die dit hebben mogelijk gemaakt.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *