Nee, dit gaat niet over pokeren!

In juli van dit jaar heb ik een log geschreven over een idee van PvdA’ers Niesco Dubbelboer en Khadija Arib. Zij hadden het briljante plan om bepaalde partijen te kunnen verbieden, in hun geval ging het over de NVPD (die pedofielenpartij).

Btw, hebben jullie er nooit nog iets van die partij gehoord? Alle paniek, drama en drukte voor niets geweest, want die sufferds hebben niet eens voldoende handtekeningen behaald om méé te mogen doen aan de Tweede Kamerverkiezingen. BTW2, hoewel de intentie om mee te doen heel veel buitenlandse publiciteit heeft gehad, is het niet behalen van het aantal medestanders geen reden geweest om daarover te schrijven. Jammer, want het geeft nog al een vertekend beeld. Blijkbaar is dát niet interessant.

Maar goed, we hadden het over Niesco en Khadija. Beide heren hebben ook weer op de kieslijsten van de PvdA gestaan. Niesco op plaats 45 en Khadija op 34. Wat blijkt. PvdA heeft maar 33 zetels behaald. Met een beetje geluk komen ze dus niet meer terug in de Tweede Kamer. Ik ga er echt niet vanuit dat men met voorkeurstemmen is gekozen. Dus mogen ze lekker op de bank genieten van hun welverdiende wachtgeld. Jammer dat het nog wat geld kost, maar volgens mij veel minder dan ambtenaren aan het werk zetten om hun bizarre ideetjes te onderzoeken en het houden van nutteloze Tweede Kamerdebatten.

En zoals we dan in pokeren zullen zeggen: TWC (time will come). Succes bij jullie verdere loopbaan heren!

One Reply to “TWC”

  1. Ik heb voor 1 keer SP gestemd. De PvdA is echt helemaal niks als je het mij vraagt. Ze weten daar van gekkigheid niet meer waar ze zich wel of niet druk om moeten maken. Ze zijn zeker niet links te noemen, ook niet echt rechts, zijn voor Afghanistan, weten zich geen raad met het integratievraagstuk, de AOW, de hypotheekrenteaftrek en noem maar op. Probeer de stemwijzer van deze verkiezingen maar eens zo in te vullen dat de PvdAa als eerste suggestie naar voren komt terwijl er nog enige consistentie in de gemaakte keuzes te ontdekken is. Lukt niet!
    Woutertje is natuurlijk helemaal een sufmuts, en dan lekker liegen en draaien, van standpunt wisselen, geen heldere keuze maken voor regeringspartners, allemaal om maar alle opties open te houden, want o wee je zou toch eens verkeerd ‘gokken’.
    LAFFE honden zijn het. Onbegrijpelijk dat daar nog geen flinke bezem door gehaald is. Maar misschien komt dat nog, zodra de media-aandacht voor de hilarische taferelen rondom de VVD-dat-ben-ik feeks Verdonk afneemt. Wat een domme vrouw is zij toch. Heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *