Een aantal weken geleden zaten Lief en ik naar ‘Dit was het Nieuws’ te kijken. Hoewel afhankelijk van gasten en het beschikbare nieuws, een errug vermakelijk programma. Die keer waren Daphne (ik ben niet in één hoekje te stoppen: ik ben én opschepper én megamuts én dom blondje én ik-wil-professioneel-zijn-maar -ben-het- niet kriebelaar van die mutserige ‘hoe moeten moeders het doen’-boekjes) Deckers en Richard (ik heb toch wel één keer het Wimbledon gewonnen, dus ik ben echt gewéldig!) Krajicek.

Op een gegeven moment had men het over de De Grootste Fantasiekrant van Nederland, de Telegraaf. Nou, zei Richard, dat is nu de enige krant in héél Nederland die altijd de waarheid schrijft. Nu vind ik het af en toe best leuk om die door te bladeren, maar ik weet ook wel dat je het met een flinke korrel kilo zout moet nemen. Zij zijn écht zó dom (wat we van blonde muts al wisten)?

Vandaag wordt duidelijk waarom Richard dat wel gezegd heeft. Vanaf dit jaar zal niet alleen zijn blonde megamuts een column schrijven, maar worden zijn bijzonder interessante gedachten (en dat zijn er vast niet veel) hier ook gepubliceerd. Als ‘Dit was het Nieuws’ een voorproefje was, ga dan niet meteen naar de Telegraaf te bellen om een abonnement aan te vragen. Losse kranten kopen om maar alles te volgen? Laat maar zitten. Je kunt je geld wel beter besteden.

En Richard, het jaar is kortgeleden begonnen, maar je bent nu al benoemd tot Glibber van het 2007. De bijbehorende trofee kan je bij ons komen ophalen!

One Reply to “Uber-gnuif”

  1. Het was gewoon genant hoe hij in DwhN met droge ogen zat te beweren dat de Telegraaf ‘in elk geval altijd het belangrijke nieuws goed weergaf’, iets waarop hij andere kranten niet altijd kon betrappen. Leuk was wel te zien dat de altijd gevatte vaste panelleden Heertje en kom-hoe-heet-die-hazenlip-ook-weer niets scherps meer wisten te zeggen. Zowel Richard als Daphne wekken op mij de indruk echt 100% phony te zijn. Alleen nog maar buitenkant en voor-de-vorm uitspraken. LOSERS! Slechts 1 keer heb ik sympathie voor Deckers gevoeld, toen ze samen met ueberklootzak Piet Roemer (nog steeds geen puntjes voorradig hier) aan een tafel zat in een interviewprogramma. Als ik die beelden nog eens terugvind, plaats ik ze onmiddellijk. De LUL, met el uu el.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *