Jongeren zijn trendsetters, de ouderen hobbelden in het verleden overal achteraan. Nou, ze beginnen van de jongeren te leren.

Bejaarden molesteren snackbarmedewerker met stok

Twee krasse dames van 82 en 73 jaar zijn woensdagmiddag in Zutphen aangehouden op verdenking van het mishandelen van een snackbarmedewerker met een wandelstok. Ook zouden de bejaarde vrouwen vernielingen hebben aangericht in de cafetaria. Dat meldt de politie.

De vriendinnen was eerder op de dag te kennen gegeven dat zij niet meer naar binnen mochten omdat zij klanten en personeel van de snackbar zouden lastigvallen. De bejaarden waren het daar hartgrondig mee oneens.

De dames kwamen aan het begin van de middag terug, toen ze iets wilden drinken. Nadat hen werd verteld dat zij niet welkom waren, zou een van hen de medewerker met haar wandelstok een mep hebben gegeven. De ander zou een plant hebben kapotgeslagen en haar woede op de balie hebben afgereageerd. Het Openbaar Ministerie moet bepalen op welke manier de bejaarden worden vervolgd.

Zouden ze te veel negatieve aandacht krijgen? Het is ook niet mis allemaal wat men als oudere overkomt. Uitgemaakt worden voor hangbejaarde, omdat men de jeugd in de weg zit bij de Mac met rollator en wandelstok, terwijl ze wèl 3 kopjes koffie op een dag bestellen (daar komt vast die megawinst vandaan). Zij worden beknibbeld op ‘hun’ AOW, terwijl ze er jarenlang voor hebben betaald. Hun ziektekostenverzekering rijst de pan uit etc. etc. En dat terwijl zij allemaal de Nederlandse economie hebben opgebouwd. Wel 60 uur per week hebben ze gewerkt voor een hongerloontje, allemaal voor onze toekomst. Tuurlijk!

Nee, men pikt het niet langer. De bejaardenopstand is begonnen! Geen respect, dan maar erin slaan! Wie niet horen wil, moet maar voelen en daar komt die wandelstok weer handig van pas.

(bron: nu.nl)

2 Replies to “Zoals de jongen zingen, piepen de ouden?”

  1. Ik wacht nog altijd met smart (niet ín een Smart) op de fladder-flu. Dát zal ze leren, dat osteoporotisch schorem. Misschien ook een idee voor proefdiervrij.nl om de industrie wat alternatieve suggesties voor testsubjecten aan de hand te doen? Krijgen ze de handen wel voor op elkaar. En dan nog iets, waarom stinken die oudjes altijd zo? Komt de nood echt aan de man, misschien is het hekwerk rondom Westerbork zo weer in oude staat te herstellen… Bejaarden, kepotstaampe!

  2. Euh… hadden we niet afgesproken dat we ze ‘rust’ zouden gunnen. Maar goed, de drionpil is ook nog een mogelijkheid.

    En voor een hangplek voor ouderen (voor diegene met rollater) heb ik ook nog een ideetje. Samen met draaiorgel op een schaduwrijk en deels overdekt plekje zetten, bijv. naast die gedoogzones voor prostituees. Hebben ze genoeg om over te roddelen, schande over te spreken en aangezien er bij die gedoogzones ook meestal een ‘keet’ zit, hebben ze ook koffie. Mag zelfs wat mij betreft iedere dag wel voor een ophaaldienst gezorgd worden (afhalen gewoon op een gegeven moment vergeten).

    Bijkomend voordeel: wij zijn dat rare draaiorgel ook meteen kwijt! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *