Hoewel we backstage de heerlijke binken van Noiseworks (zie vorig verhaal) niet zijn tegengekomen en alleen tegen de toen al verrotte kop van Herman hebben mogen aankijken (niet iets voor meisjes van rond de 20), heeft het verhaal toch een staartje.

Na het concert van Noiseworks zijn N. en ik meteen de zaal uitgelopen. Met een poster van Noiseworks onder onze armen, wilde we wel even proberen om de jongens te tackelen en handtekeningen te verzamelen. Op de parkeerplaats vlak ervoor, werden wij getackeld en wel door de mooie benen van Jon.

En ook dan heb wéér profijt van een errug leuk uitziende vriendin (helaas Lief, ik heb geen contact meer met haar). Het werden niet alleen handtekeningen, maar ze hebben uitgebreid de tijd genomen om lekker met ons te ouwehoeren (arme chauffeur die daar maar stond te wachten). Het was schijnbaar zo gezellig (het zullen eerder de looks van N. en de talks van mij zijn geweest) dat men ons mee uitnodigde om mee de grote stad in te gaan.

De deur van de limo werd voor ons opgehouden en we hoefden alleen nog maar in te stappen. Nu is/was (ik heb tegenwoordig geen idee meer hoe hij eruit ziet) de leadzanger wel een lekker ding, de rest was uiterlijk toch van iets mindere kwaliteit. En we hadden braaf afgesproken dat we ’s nachts in Scheveningen zouden overnachten. Een groot dilemma. Na even te hebben overlegd (mobiele telefoons waren in die tijd nog niet algemeen verspreid), hebben we besloten om toch maar de trein te pakken.

Hoe braaf! Maar ja, wij waren blijkbaar al wat slimmer dan de mannen en wisten hoe we er ‘ the day after’ uitzagen. En we wilde die mannen niet teleurstellen door juist het tegendeel te bewijzen. Anders hadden we nu allebei over de hele wereld gereisd en alsnog de overige leden van Inxs goed leren kennen. Tjonge, ik bedenk me nu net dat dit toch één van de momenten is die ik over zou willen doen.

10 Replies to “Aanbieding”

 1. goh, wel super om zoiets een keer mee te maken zeg. en eigenlijk superstoer om het aanbod af te slaan. die zullen wel een beetje op hun neus staan kijken.
  groetjes en een heel fijn weekend bingelke.

 2. De vriend van dochterlief zit nu al enkele jaren in het bestuur van de organisatie van een popfestival hier in de streek.
  En om hem te wille te zijn, speel ik nu al drie opeenvolgende jaren VIP-chauffeur.

  Ek heb dus al een resem artiesten op de achterbank gehad maar eerlijk gezegd ken ik er geen enkele van …
  Ik heb de namen al wel eens gehoord op de radio of zo maar voor de rest …

  Wat ik er plezierig aan vind is dat ik nu en dan even maar doorvlammen met de vip-car onder politiebegeleiding.

  ple-zie-rig

  Wanneer ik zo een bende ruigaards moet ophalen op de luchthaven, doe ik steevast de KLARA-test.
  Ik zet in de wagen klasssieke muziek op om te zien wat hun reactie gaat zijn.
  En jawel, je zou versteld zijn hoeveel er zijn die dit aangenaam vinden, ook al zie ik ze dan s’avonds het kot afbreken tijdens hun optreden.

 3. @Bingel
  Ik vond het helemaal niet zo stoer van mezelf, maar fijn dat jij daar een prachtige draai aan geeft.

  @Alex
  Nog een bijrijdster nodig deze zomer? Ik denk dat we best wel lol kunnen hebben…. (en ik hou ook van -sommige- klassieke muziek)

  @Switch
  Jep, ik heb er weinig, maar dit is een echte trip down memory-lane… Reken maar uit: ik was 19 of 20 (woonde net in Rotterdam) en ik ben uit het prachtige jaar 70. Ik vind altijd dat ik wel netjes mijn verhaaltjes moet afmaken. 😉

 4. Hoi hio,

  Geen puf om alles te lezen,maar wilde je wel even een fijn weekend wensen voor ik aan de dvd’s ga.

  Liefs Astrid en een lebber van Mellis

 5. ik wens je even een hele zonnige zondag. en jawel man het is gewoon stoer om zo’n aanbod af te slaan. terwijl veel vrouwen zich voor voeten van artiesten gooien slaan jullie gewoon zo’n aanbod af. dat is toch prachtig.
  groetjes

 6. Leuk, die foto van die Jon, maar kan je niet een foto plaatsen van die N? Ik ben wel benieuwd naar haar om voor de hand liggende redenen.

 7. ik kom je even een zonnig dagje wensen en ik heb hier een linkje. ik weet niet of je het leuk vind, maar ik ben er ook via iemand anders aangekomen en ik vind het geweldig. je krijgt er een hoop tips.
  http://gallery.zoom.nl/
  ik heb er ook een profiel aangemaakt in de gallerij. dacht er opeens aan dat je ook van fotograferen houdt. mss is het wel iets voor je.
  groetjes jolanda

 8. @Marky Mark
  Gisteren nog op http://www.westerterp.com/1545 gekeken? Daar stond een foto van haar…….

  @Bingelke
  Ja, dat is inderdaad een leuke site. Ik koop/kocht wel eens Zoom Magazine (na een paar jaar heb je alles wel weer gelezen en rouleren de onderwerpen weer). Maar ik moet mezelf er toch weer toezetten om regelmatig foto’s te gaan maken en dan zal ik zeker ook een profiel aanmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *