Yes, yes, yes! Sinds kort staat hier in de gang (de nu overvolle gang, ik mag deze vakantie ook gebruiken om de rest van de verhuisdozen een plekje te geven) een echte Miele vaatwasser. Met dank aan schatten H & M (en dat niet alleen vanwege de afwasmachine hoor!).

Mag schoonmoeder D in plaats van de vaat afwassen deze in- en uitruimen tijdens haar aanwezigheid en hebben wij zodra de installatie voltooid is, een altijd lege aanrecht. Soms is het leven zo mooi en het wordt dan ook een stuk gemakkelijker!

8 Replies to “Afwasser vervangen”

 1. heerlijk zo’n vaatwasser. ik had er ooit eentje gekregen en toen die stuk was, was paniek in de tent. via marktplaats toen nog een bijna nieuwe rvs vaatwasser kunnen kopen. heb er toen een hele avond naar zitten kijken totdat die klaar was met de vaat.

 2. hahaha, ik vermoed dat wij ook een avondje afwasmachine gaan kijken. 🙂 Zakkie chips erbij…. Altijd leuk om een ander hard te zien werken (en als het dan nog een machine is, dan is het helemaal super).

 3. ik heb even jou link aangepast naar deze site en ik ben de balk kwijt door middel van een linkje wat je in een notitie moet plaatsen ofzoiets. maar in ieder geval die weblogbalk is weg.
  heb je binnenkort niet eens tijd? dan kom ik lekker op visite.
  groetjes jolanda

 4. tja, wij hebben ook een afwasautomaat en, toegegeven, het is een hulp in huis.
  maar aan de ander kant heeft een collectieve manuele afwas ook zijn charmes …

 5. @Jolanda
  Bouwvak hè? Dus je komt maar langs, van harte welkom (de riolen lopen hier nog niet over). Mail wel ff (enneh, die hoge hakken mag je thuislaten hoor!)

 6. @is goed ik zal van de week even een mailtje sturen. komende week gaan we nog naar luxemburg en naar de zee. joepie. kuch kuch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *