Het is weer behoorlijk stil geweest, ja ik weet het. December vond ik al heel lang geen gezellige maand, maar sinds Sjoerd is overleden, heeft hij nog minder kleur gekregen. Natuurlijk heb ik tijdens de feestdagen niet echt alleen op de bank zitten sippen, maar voor de rest ben ik wel wat meer op mezelf gebleven. Geen zin om nog meer gezellig te zijn.

Oud & Nieuw en Kerst waren overigens aardig hoor. Kerst met familie en op Oudjaarsavond was ik uitgenodigd bij lieve vriendin M. te O. (ik moet toch eens wat meer mensen op het lijstje hebben met een andere voorletter :-)) en haar gezin. Manlief had heerlijk gefröbeld in de keuken, er was Prosseco (beter dan Champagne brut) en ik kwam met een pan vol overheerlijke gehaktballetjes van Janneke aanzetten (aanrader!). Kortom, honger geleden heb ik niet. 😉

Het nieuwe jaar is alweer ‘goed’ begonnen. De huizenmarkt ligt echt enorm stil, dus nog niets bekend over invulling van mijn urgentieverklaring, vandaag is voor de verandering mijn portemonnee met inhoud gestolen (en natuurlijk mag ik ook extra betalen voor een nieuw rijbewijs, want overheid moet er natuurlijk ook weer aan verdienen) + mijn maandgeld dat er inzat dat ik kan vergeten. Normaal ben ik niet zo onvriendelijk, maar ik hoop nu echt dat degene die hem in zijn bezit heeft, erin stikt.

En hoewel het officieel niet meer zou mogen, (ach, ik heb toch lak aan sommige regeltjes), wil ik iedereen hier een waanzinnig mooi, gezond en vooral volledig 2012 (refererend aan de Maya-voorspellingen) toewensen. Dat liefde je mag toelachen en dat de hobbels te nemen zijn. En voor iedereen een blik goede karma (laat ik daar nu ook niet echt in geloven, maar hopen kan natuurlijk altijd).

liefs,

Ongelovige Thomas

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *