Poeh, poeh! Het is me ein-de-lijk gelukt! Vanaf 2007 heb ik mijn website gehost bij Strato. Nog een cadeautje van Sjoerd, maar een behoorlijk prijzige na 1 jaar (eerste jaar 1 euro en daarna flink wat meer). Het werd dus tijd om eens een nieuwe te zoeken en te kijken of het niet echt goedkoper kon (maar natuurlijk wel net zo goed). En die had ik dus gevonden per 1 november.

Aangezien alles altijd gelijk komt, gebeurde het dat mijn cadeautje voor Isa (nieuwbakken dochtertje van vriend H en zijn vrouw M) ongeveer tegelijkertijd in de lucht zou gaan als die van mij en natuurlijk vond ik dat belangrijker. Gelukkig is ook dát gelukt en is het alleen nog noodzakelijk om de standaardfoto’s op dit weblog te vervangen door foto’s van Isa en H. en M. een keer persoonlijk uit te leggen hoe ze mogen webloggen, zodat het niet bij mijn geklets blijft.

Dat ligt echter 3 weken achter me en het was tijd om mijn eigen weblog over te zetten. Nu ben ik nogal koppig en ik wilde het natuurlijk zelf doen (mam, waren dat niet mijn eerste woordjes?).  Alleen moet je dan wel helder kunnen nadenken en dat ligt een beetje moeilijk de laatste tijd: tot vandaag! Ik heb echt de meest gekke sprongen gemaakt om een database over te zetten en natuurlijk blijkt dat je nog eenvoudiger moet denken. Simpelweg de database kopiëren van je eigen pc naar de webserver en wat gegevens aanpassen. Zoals je ziet, is het opeens gelukt en staat alles weer op de plek zoals het behoort te staan.

Dus, ik ben er weer. Nu nog zorgen dat ik met regelmaat een berichtje voor mijn lieve lezers plaats…. Dáár zal ik mijn best voor doen!

Liefs,

4 Replies to “Bloed, zweet en tranen”

   1. @Sweetlikehoney,
    Nee hoor, ik voelde me algeheel jakkie en ben wel wat verkouden maar het blijkt allemaal mee te vallen.
    Jammer dat de pijn en de moeheid niet net zo meevallen.
    Dus je kust maar raak hoor, niks spannends wat je daarvan kunt krijgen, behalve misschien een kusafdruk 🙂

    Knuffies
    Cat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *