Verdomme, Casper is woensdag 27 april de deur uitgegaan en sindsdien nog helemaal niet thuis geweest. Hij is wel eens eerder langer de hort op, maar op één uitzondering na (waarbij hij 6 weken in het asiel heeft gezeten) is dat niet meer dan 2 dagen.

Hij is echt enorm belangrijk voor mij. Het was de kat die mijn oudlief een thuis wilde geven en die me de afgelopen 3 jaren enorm veel troost heeft geboden en heel eerlijk gezegd kan ik dit lijntje met Sjoerd nog niet missen.

Mocht je in Oosterhout wonen en in het centrum (Heuvel, Arendstraat, Stadspark, Laan etc) rondlopen, iets buiten die ring kan natuurlijk ook, wil je dan alsjeblieft naar hem uitkijken.  Casper is een kater van ongeveer 7 jaar met een behoorlijke hangbuik (tja, gecastreerd), is half Europees korthaar (vuilnisbak) en half Siamees, daardoor heeft hij zo’n spitse kop. Hij is vreselijk éénkennig, dus hij zal je niet vrolijk tegemoet komen.

Mocht je hem ergens zien, neem dan alsjeblieft contact op met de dierencentrale, afdeling Breda e.o, het Dierenopvangcentrum Breda of via twitter met mij (of laat hieronder of hier een berichtje achter).

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Liefs,

2 Replies to “Casper foetsie”

 1. hoi hoi, de politie doet niks ten zij er aanleidingen zijn van dieren geweld dat aantoonbaar is. Het enige dat we kunnen doen is dit vaak genoeg te melden. We hebben elke week contact met gemeente waar de laatst gevonden kat 5 weken geleden is en met het dierenasiel waar we ook al 3 keer geweest zijn de afgelopen 2 weken. Vandaag nemen we contact op met de dierenbescherming. Als er meer mensen zijn die meldingen maken dan word er meer naar gekeken.

  Het is gewoon triest dat er geen kat meer te zien is; af en toe kom je er misschien 1 tegen. Ik woon zelf in Oosterheide, op welk tijdstip dan ook, je ziet ze bijna niet meer. Er moet wel iets aan de hand zijn.

  Misschien spreken we elkaar nog op een of andere manier maar ik wens je zo wie zo heel veel succes. Neem contact op met alle instanties, hoe meer meldingen des te eerder resultaat misschien niet meer voor ons maar wel voor andere.

 2. Neem eens contact op met Astrid Marchal. Zij is heeft een huisdierenzoekcentrale of zoiets.
  tel.nr 0162 692803

  Succes met zoeken en het vinden van je kat!

  Note Nicky: het betreft de pasopgerichte organisatie Pet Detective. Ze zijn te vinden op Naar aanleiding van je berichtje heb ik contact opgenomen en morgen heb ik een afspraak met haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *