Jammer maar helaas, de Golf gaat zijn laatste rit naar de sloop maken. Nee, ik ben niet de boosdoener, ondanks dat ik de laatste tijd het meest gebruik heb gemaakt van De Oude Grijze (hij is dan wel groen, maar sinds mijn kerstboomophaalactie niet gewassen). Deze week naar het mannetje van Lief gegaan voor de jaarlijkse keuring en de dieselmobiel komt niet meer door de roetmeting.

Natuurlijk is het nog te repareren, maar dat gaat knaken kosten en daarbij de zaken optelt die sowieso al gerepareerd/vervangen moesten worden, wordt het een te dure grap. Dus moet er nu met enige spoed een nieuwe ouwe gekocht worden.
Benzine, bij voorkeur een hatchback en niet ouder dan een jaar of tien. Voor weinig uiteraard, want de afgelopen tijd is het geld hier nu niet met bakken uit de hemel gekomen. De komende week alle advertentiesites maar weer eens aflopen. Als iemand van jullie iets wat aan de beschrijving voldoet weet, wij houden ons aanbevolen!

Mocht het niet lukken om vóór dinsdag de 17e iets te vinden, heeft Lief alternatief vervoer nodig voor die dag (en de donderdag), om naar het ziekenhuis in Utrecht te gaan. Dus wie zin heeft in twee halve dagjes op stap, of een auto te leen heeft…. Er mag over mij geroddeld worden.

4 Replies to “Da's pech, auto weg”

  1. ja auto’s kosten helaas geld. en hahaha jammer dat ik niet zo in de buurt woon anders had je de mijne wel mogen lenen. stinkt alleen naar rode wijn. maar gaat het weer met je pc?

  2. Geen zin in een leuk fotoritje? En rode wijn stinkt niet, hoewel het in een glas (en daarna via mond) beter tot zijn recht komt.

    Oh ja, die pc….. Verdorie, alles komt ook tegelijk. Misschien dat het staatslot op de koelkast nog wat in petto heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *