Na een hele lange stilte van 2 jaar, begint het schrijven weer bij mij te kriebelen. De lol om iets op papier te zetten, na te denken hoe je iets kunt omschrijven, anderen (toch best belangrijk voor een weblog) even aan het nadenken te zetten of te laten lachen, ik mis het allemaal wel. En heel eerlijk speelt ook mee dat ik bij toeval een reactie van Sjoerd tegenkwam die veelzeggend was. Nu moet je weten dat Sjoerd er een handje van had om onder de meest gekke namen te reageren, dus het is niet vanzelfsprekend dat ik ze allemaal weet te vinden. Door een twittergesprekje was ik weer door mijn ouwe blogs aan het bladeren en kwam ik toevallig dit tegen.

 

En Sweet, blijf zulke stukken schrijven! Ook al moet je me altijd vijf keer vragen nu toch vooral je laatste epistel te lezen. Just teasin’ ya!

 

Ik zou niet durven zeggen dat ik een bestseller zou kunnen schrijven (nee zus, echt niet; er komen per jaar zo’n 17.500 nieuwe titels uit!), maar ik kan wel grappig of prikkelend schrijven.  Vandaag maak ik een nieuwe herstart. Om te wennen, doe ik dat rustig aan. Misschien dat de komende tijd wat veranderingen doorgevoerd zullen worden. Een verse lay-out, een ander adres, maar laat ik eerst met het belangrijkste starten: blogs/posts.

Ik hoop dat je hier regelmatig een portie plezier of leuke ‘prikkel’ kunt vinden en ik zal de donkere wolken van toen zo veel mogelijk achterwege laten.

 

Liefs,

Image

One Reply to “Een hernieuwde start”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *