Alweer 2 jaar geleden….

Twee jaar geleden ben ik tijdelijk op de been gehouden door Serious Request van 3FM.  De eerste nachten kon ik voor geen meter slapen. Ik zat vol adrenaline en had ook geen zin om in een leeg bed te slapen (ik moet stiekem bekennen dat ik zelfs zo’n 2 maanden ’s nachts de bank bezet heb gehouden).  Gelukkig ging Serious Request weer van start en kon ik dag en nacht naar de televisie staren.Vorig jaar stond het Glazen Huis in Breda en hoewel ik minder heb meegekregen dan het jaar ervoor, ben ik natuurlijk wél wezen kijken.

En vandaag heeft Maxima de deur voor 6 dagen afgesloten van de buitenwereld. Hoewel ik vind dat men in Nederland ook wel een goed doel had kunnen vinden, vind ik dit toch altijd een sympathieke actie. Chips, had ik nu maar een bak met geld. Gewoon lekker een keer écht een plaatje van mij op de radio te krijgen en hebben jullie de veiligsite bekeken? Wat worden er weer originele dingen geveild. Wat dacht je van een dagje Ome Willem bij je thuis, een avondje optreden van de Nightwriters of een masterclass desserts (en niet deserts pap!) maken van Rudolph van Veen? En dan zijn er ook nog veel tastbare dingen: gitaren van bekende bands, litho’s en dergelijke. Leuk, leuk, leuk (en helaas duur, duur, duur).

Mocht je een bak met geld hebben en mij blij willen maken, dan bied dan voor mij maar op twee kaarten voor Guido Weijers met Meet & Greet (toch maar niet, ik begin nu al scheel te kijken…) het glazen object van Snow Patrol.

Dus heb je wat geld over, doneren:

Sms naar 3333  (kosten 1 euro)

Vraag een plaat aan (mocht je niets weten, dan weet ik er nog wel wat) of

Stel een eigen hulppakket samen!

Bedankt en veel liefs,

.

.

.

PS wat een waanzinnig anthem hebben ze dit jaar!

6 Replies to “Eén verzoekje”

 1. Het glazen object zit al op 425 Euro en de dessert maak workshop op 280 Euro. Weet je, ik steun wel op een andere manier het goede doel. Dit is me iets te kostbaar.
  VEel plezier met bieden mensjes (oh en Sweet… Mocht ik op miraculeuze wijze nu wel eens die hele berg geld winnen bij de SL dan mag je kiezen of je het glazen object wilt of toch iets nuttigers :))
  XXX
  Cat

  1. @Cat,
   Zou een workshop desserts maken van Rudolph nuttiger zijn? Sinds vanavond staat er ook levensgroot behang (een fotodoek van Coldplay van 4,5 bij 5,5 meter), ook errug gaaf (hoewel ik geen grote Coldplay-fan ben; meer iets voor papa H.)

   Casper weet wel wat hij zou willen: een paar levende muizen om in huis achterna te zitten en meer vis. Dat is hem gisteravond goed bevallen.

 2. Ja en zo te lezen wil Casper ook Josje wel 🙂
  Maar maakt mij niet uit hoor, als je iets onnuttigs wil is dat OOK goed. Maar eerst ff dat grote geldschip binnen loodsen, en dan mag je gewoon zelf bepalen of het nuttig dan wel enkel leuk wordt
  Kus
  Cat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *