Ik wil niemand ongerust maken, maar ik weet ook niet hoe ik het anders duidelijk moet maken…. Ik trek het niet meer! Nee, de politie hoeft echt niet gewaarschuwd te worden, er zullen zich geen Sjoerd-taferelen afspelen, maar ik heb nu echt, echt, echt hulp nodig! En dan geen luisterend oor, maar ècht praktische oplossingen en iemand die me daarbij helpt. Ik heb alles al bedacht en overal ben ik tegen muren aangelopen, omdat ik niet binnen de richtlijnen val.

Op de een of andere manier denkt iedereen dat ik het altijd wel red, dat ik alles aankan. Sorry, ik moet jullie teleurstellen, want het is niet zo. Ik heb het zo gehad! Het vechten tegen instanties en gemeente, tegen nutteloze zaken zoals TNT Post/Post NL of hoe ze nu ook weer mogen heten (maar die wel veel problemen veroorzaken), tegen het UWV die mij pas gelooft als ik zo ongevcer hysterisch ben (want ik kom altijd zo goed uit mijn woorden, dus ik zal wel overdrijven).

Natuurlijk ben ik ook teleurgesteld in mezelf, want als er iemand zelfstandig wil zijn, dan ben ik het wel. Vorig jaar ging het eindelijk de goede kant op. Ik had weer de kracht, de moed en energie gevonden om het allemaal zelf te doen. Helaas was/ben ik zo instabiel als de pest en er hoeft maar iets -in andere ogen vast hele kleine dingetjes- te gebeuren of ik heb moeite om me staande te houden. Helaas zijn er de afgelopen maanden regelmatig drempels en drempeltjes geweest. En hoewel ik een aantal hele lieve vrienden heb, zijn die niet in de buurt als ik val en op zo’n moment ben ik gewoon niet meer in staat om om hulp te vragen of laat staan uit mijn woorden te komen.

Ik wil zo graag weer rechtop kunnen staan, trots op mezelf zijn, een toekomst vinden, kunnen dromen in plaats van nachtmerries, niet bang hoeven zijn, maar ik heb geen flauw idee meer hoe ik dit voor elkaar kan krijgen. Daarom vraag ik het hier: alsjeblieft help me!

Liefs,