Wat gaat de tijd toch snel! Nou ja, dat hoef ik jou waarschijnlijk niet te zeggen, je denkt er vast hetzelfde over. Kerstdagen zijn voorbij en nu de laatste hobbel.

Casper mag op dit moment niet meer naar buiten en heeft me daarom al een aantal keer vuil aangekeken. Uit protest is hij maar in de net verschoonde kattenbak gaan liggen. Niet vanwege het vuurwerk hoor, want hier is nog niet enorm veel te horen.

Ik zal blij zijn als de feestdagen weer voorbij zijn. Niet dat ze niet aardig zijn geweest; ik ben met één van mijn liefste vriendinnen en haar kids onder andere naar het Kerstcircus in de Ahoy geweest en één dag met mijn hele familie (een kippenhok bestaande uit 9 personen), maar het blijft toch een leeg gevoel (en nee, ik wil ook niet zielig doen!). Vanavond wordt waarschijnlijk een rustig avondje in een vertrouwde omgeving.

Ik wil iedereen een heerlijke avond toewensen met iedereen die je lief is. Mocht je ervoor kiezen om hem alleen door te brengen, geniet dan van de rust en weet dat ik aan je denk. En hopelijk wordt 2010 een positief jaar met veel geluksmomenten, een lot uit de loterij en heel veel liefde.

Liefs,

2 Replies to “En weer een jaar voorbij gevlogen”

  1. Kon je foonnummer niet vinden (zucht) maar hierbij dus, de allerliefste en allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar.
    Dat er meer geluk, gezondheid en liefde in je leven mag zijn en dat er wat wensen van je mogen uitkomen (niet allemaal anders hebbie niks meer te wensen)
    KUS
    C&G

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *