Het is zeker niet de bedoeling om er een kittige site van te maken, tenminste, niet de kattenkittige manier. 😉 Alleen zijn het zulke dotjes dat ik het niet kan laten om af en toe even een leuk kijkje te nemen bij de groei van een mini-poezeltje.  Het is ook de eerste keer dat ik er zó dicht bovenop zit en het verbaast me eigenlijk een beetje dat ik er echt uren naar kan kijken (nee, ik heb geen tikkende eierstokken!). Vooral omdat ze eigenlijk nog niet echt ondeugend zijn en alleen maar een beetje tukken, drinken, hemelwater pissen (nou ja, druppelen) en af en toe een trap uitdelen naar broer en/of zus.

Sorry trouwens dat de kittens zo onbeleefd zijn. Ze hadden meer belangstelling voor het eten.

Beide kittens van Heavenly hebben ondertussen hun oogjes open. Helaas leek het op de close-upfoto’s alsof ze stoned waren (zal vast dat vreselijke flitslicht zijn).

Schijnbaar zijn de oplaadbare batterijen hier uitgeladen, dus hoewel ik vandaag met twee volle setjes daar naartoe toog, bleek al snel dat de camera (de compacte semi-SLR) er geen zin meer in had. 🙁 Ach, mag ik er toch lekker binnenkort weer naartoe. Hopelijk hebben de kittens dan meer zin in een fotosessie.

Liefs,

One Reply to “Foto’s kittens”

  1. He lief Nicky, kun jij gelijk bij hen informeren wat de mini-poezels moeten gaan kosten? Of zijn ze allemaal al besproken? Collega wil er misschien wel eentje en dan vooral het minimormel met de vele vlekken (tweede van links (bovenop) van de bovenste foto). Maar ja, wij (de hier werkenden) zijn nou ook niet bepaald rijk, vandaar dat een kostenplaatje wel een erg leuke zou zijn.

    Help jij hem aan deze info? Of mij en ik hem dan?
    Dikke kus en love u
    Cat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *