Van vriendin G. heb ik te horen gekregen dat uit het eerste nestje geborenen er nog ééntje is overleden (degene die met moeite geboren is). Ik vind het echt heel sneu voor poezenmama Heavenly, maar zeker ook voor G. Veel tijd om te treuren is er niet, want ondertussen is ook het tweede nestje bij G. tevoorschijn gekomen en ze heeft er nu 6 in totaal. Gelukkig gaat het met deze vier (en de tweede iets oudere) veel beter en zijn de vooruitzichten uitstekend.

De grootste verrassing die poezenoma (ha ha!) kon geven, was dat één van de kittens vernoemd is naar mij. De volledige naam wordt “El Gatito Lindo’s Nicky”. De vertaling is de beeldige, betoverende, heerlijke, verrukkelijke kitten Nicky.  Tja, achter zulke bijvoeglijke naamwoorden kon alleen maar Nicky geplaatst worden. 😉

Natuurlijk ga ik binnenkort weer op kraamvisite, ga ik een heleboel foto’s nemen en zal hier natuurlijk ook een foto geplaatst van de (kan niet anders dan prachtige) cinnamon/witte mini-Nicky.

Liefs van de grote mensen

4 Replies to “Ik heb een naamgenoot!”

 1. Ben nu welbelachelijk nieuwsgierig naar wat voor rasje ze zijn.
  nee niet voor mezelf (6 is echt (over) het maximum), maar een hele lieve collega die ik poesje noem (ook al is hij echt een hij), heeft net zijn huisje na de breuk met vriendin. Hij heeft zijn twee poezels bij haar achter gelaten en wil graag weer een kitten. Dus ik hou me aanbevolen voor foto’s en meer info.

  Kus
  Cat

  1. @Cat,
   G. heeft getracht een reactie te plaatsen, maar op de een of andere manier deed haar pc raar en was ze haar reactie kwijt (tja, Windoos ;-)). Het zijn in ieder geval Britse kort- en langharen met stamboom. Zal haar wel vragen of ze morgen jou wat meer informatie per mail wil sturen bij mij thuis.

   Foto’s komen er waarschijnlijk zondag op te staan, want ik ga morgenavond langs om mijn petekatje (het is echt zo’n schatje) weer te bewonderen.

   Enorme zoen!

 2. De update wordt dus vanavond. Ga vanmiddag fotootjes nemen en mag ze op haar eigen pc via mijn account even een mailtje sturen. 😉 (en ach, ik mag van mijn Russische minnaar geen katten meer, maar ik vind het net zo leuk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *