Hirsch Ballin heeft weer een nieuw balletje opgegooid. De bodyscanners die ervoor moeten zorgen dat je veilig de VS kan bereiken, moeten ingezet worden op andere vluchten. Nu weet ieder normaal denkend mens wel dat 100% veiligheid nooit gegarandeerd kan worden, maar schijnbaar zijn er vele makke schapen op de wereld die denken dat dit wel zal helpen.

Een televisieprogramma in Duitsland heeft de proef op de som genomen. Een trotse medewerker van het bodyscanbedrijf laat daar zien hoe goed zijn product wel niet functioneert. En dan zijn er nog mensen die hier geld aan willen spenderen, want alle veiligheid is meegenomen: de stakkers….

[youtube nrKvweNugnQ]

Liefs,

One Reply to “Illusie”

  1. BIG brother is watching you!
    Het gaat ook helemaal niet meer om veiligheid, want iedere dodo kan een plastic iets meenemen aan boord en daar kan je ook lelijke schade mee aanrichten. Het gaat om controle. Controle over mensen en dat allemaal onder het mom van veiligheid.
    En ondertussen sta je voor lul in zo’n bodyscan apparaat, heb je het idee dat je veilig bent en wordt de stewardess gewoon bedreigd met een balpen of plastic wergwerp mesje tegen haar oogje… Als je maar weet waar je iets moet plaatsen kan je volgens mij met alles dodelijke slachtoffers maken.
    Zucht, maar ja, deze meneer doet in ieder geval zijn best om de boel nog goed te praten ­čśë

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *