Na een behoorlijk lange stilte, probeer ik weer wat nieuw leven te blazen in mijn erfenis van Sjoerd. Een cadeautje voor mijn verjaardag van vorig jaar, de laatste bleek achteraf. Na flink wat pushen van een paar hele lieve mensen in mijn omgeving, pak ik niet alleen mijn leven, maar ook hier de draad weer op.

Hoe het met me gaat? Tja, ik had verwacht dat ik het redelijk goed zou kunnen redden. Nuchter als ik was, had ik bij aangaan van onze relatie besloten dat ik zou genieten van de tijd die ons gegeven zou worden en daarna gewoon verder zou gaan. Nou, ik kan je vertellen, er is niets gewoons aan. Het heeft me veel meer aangegrepen dan ik had verwacht. Dat Oosterhout dit jaar nog geen overstromingen heeft gehad, is wonderlijk gezien het aantal tranen dat ik gelaten heb.

Maar ik worstel verder, heb toch nog steeds weer leuke, mooie prachtige momenten met de mensen die ik in mijn omgeving heb en dus hier en daar een flinke dip. Ik ben blijven wonen waar we al woonden, heb een paar kleine dingetjes in huis veranderd (en er zijn er nog een paar die moeten gebeuren: nog vrijwillige dhz’ers aanwezig?) en ik werk bij een klein bedrijfje in Oosterhout als PA (en nee, de grens ligt toch echt hier).

En hoe mijn toekomst eruit ziet? Geen flauw idee! Maar ik heb al gemerkt dat we die niet kunnen sturen, dus freewheel ik gewoon verder en probeer ik het beste te plukken wat er beschikbaar is. En daarbij hoort natuurlijk mijn blog, helaas zonder de scherpe reacties van mijn Lief en zonder zijn redactionele hulp (sorry als er dus een paar typefoutjes in staan), maar ik ga verder waar we gebleven waren. De hele wereld lastig vallen met mijn mening.

Tot gauw!

Liefs,

Signature

10 Replies to “Joehoe, ik ben er weer!”

 1. Welkom terug mooierd.
  Te lang niets van je gehoord.
  En Sjoerd zijn erfenis…. Die is toch nooit verloren? Die is gewoon even op pauze geweest. Blij dat die nu weer van start is. Heerlijk !!
  XXX
  Cat

 2. Tja, en nu zit ik hier dus met tranen in mijn ogen. Alleen maar omdat ik supertrots op je ben hoe je het allemaal flikt! Blij dat je weer terugbent. Zie je straks, neem ik de elektrische deken mee voor mama en papa, kunnen ze een beetje opwarmen….

 3. Heb meteen ook even je schrijfsels van nov./dec. 2007 gelezen (ontroerend) en ben van plan om de rest – verder terug – ook nog te gaan lezen, leer ik je (nog) een beetje beter kennen nietwaar? Ben benieuwd naar je toekomstige blogs en hoop dat je vele reacties moge krijgen!

  Dikke -X-, Susan en groeten aan je zus

 4. Dank jullie wel voor jullie lieve woorden! Ik ben ook blij om ’terug’ te zijn.

  @Hans
  Ik zal je achter je vodden aan zitten. Ik verwacht dat jij mijn redacteur wordt. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *