Volgens de statistieken is de laatste maand het aantal lezers flink gestegen. Het spijt mij ontzettend dat ik jullie keer op keer teleurstel met mijn (afwezige) hoeveelheid gewauwel (ik ben, zachtjes uitgedrukt, normaliter niet het meest zwijgzame type).

Zoals al eerder gezegd, ben ik op dit moment verwikkeld in een erg vervelende en langdurige kwestie. Helaas, helaas, helaas (ik zou het zoooooooooooooooooooo graag willen, in principe is een weblog hier een uitstekend medium voor) mag en kan ik er niets over vertellen. Met behulp van Lief en vrienden hou ik me wel staande, maar het kost allemaal veel energie.

Ik hou het voorlopig op inspiratie opdoen op jullie blogs en af en toe probeer ik er hier nog wat uit te spugen en blijven jullie me in de gaten houden. En dan maar hopen dat de lange adem niet nodig blijkt te zijn en alles weer snel ‘normaal’ wordt (hoewel, niet al te normaal, want dat levert niet echt leuke blogs op).

Oh ja, natuurlijk ook bedankt voor al jullie lieve reacties!

One Reply to “Mea maxima culpa”

  1. ik wil je even heel veel sterkte wensen met dat waar je mee bezig bent. en ik kan het wel begrijpen dat je nu ook niet veel zin hebt om te loggen. maar ik denk aan je en wip gewoon regelmatig binnen om te kijken hoe het gaat.
    groetjes en heel veel liefs. bingel

Comments are closed.