Het is jullie vast wel opgevallen. Sinds gisteravond zijn Lief en een beetje ik heel hard bezig geweest om mijn naam en stijl van het log meer in overeenstemming te laten komen. Zoals SwitchBL8 ooit had gezegd: mijn thema straalde meer ‘cold-as-ice’ uit en met een koude winter op komst werd het wel eens tijd om dit aan te passen.

Magic Photoshop-wizard Suredeath is enorm aan het pielen en puzzelen geweest onze ideeën om te zetten in een bruikbaar, gestroomlijnd thema. Met bewondering heb ik gekeken hoe hij een simpele foto (gemaakt door mijzelf) geïntegreerd heeft in het (niet altijd even bruikbare) design van web-log.nl. Het resultaat: een supergelikt log.

Enjoy!

6 Replies to “Mijn privé Photoshop-wizard”

  1. Dank dank, voor zoveel eer. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om jou, mijn moeder, onze lieve heer (woehahaha), de poes, bakker Bart, het UWV, de Unie, de Kaatsheuvelboys, megapally H., Balkenende, Verdonk, Trix, Edwin de Roy van, mevrouw de Vos (uit St. Allejezuskerke), wijlen mijn lieve grootmoeder, de slakken in de basilicum, Ali B., Pauw en Witteman en natuurlijk Ronald McDonald hartelijk danken voor hun bijdragen en inspiratie. Zonder hen was ik nooit zover gekomen. Ik beschouw deze oeuvreprijs dan ook als de piek op de kerstboom die mijn broddelwerk heet, de K2 op mijn landschap. Uw nederige fotokroepoeker.

  2. Goh een ontzettende leuke en vrolijke log. Ben zelf net pas begonnen maar ik kom hier zeer zeker vaker kijken. Groetjes bingelke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *