Nou ja, natuurlijk ‘moet’ ik helemaal niets, maar ik zie om dit belachelijke tijdstip (half zes ’s ochtends) al regelmatig wat gekken langslopen met stoelen op weg naar het Slotpark. Daar begint morgen vanmiddag om 1 uur (!!!!!) de voorverkoop voor het Parkfeest. *zucht* Ik geloof dat ik voor de vorm maar even ga kijken, maar ik heb nog écht geen zin om daar in de rij te gaan zitten….

Update half zeven ’s ochtends
De rij staat ongeveer tot aan restaurant “De Vrijheid“.  Ik schat dat er zo’n 75 (vooral) jongeren staan om de eerste kaartjes te bemachtigen. Vooral vrijdagavond (met De Jeugd van Tegenwoordig) is schijnbaar in trek. Hmmm, ik ga het er om een uur of negen op wagen.

Update 4 uur ’s middags
We hebben ze!!! Vriend H. en ik waren er rond kwart voor tien en er stond me daar toch een rij! Echt absurd, maar aangezien het prachtig weer was, toch maar blijven staan.  Voor ons stond een stelletje smoorverliefden. Op verzoek heeft H. de tijd bijgehouden hoelang ze aan het zoenen zijn geweest en van de 3 uur en een kwartier, waren ze 2 uur en 55 minuten aan elkaar vastgezogen. Dit tot ergenis van H wiens hormonen flink opspeelde tijdens deze uren (klaarblijkelijk vanwege de zon: ja, ja!).

En nu dus weer thuis. Het pré-feestje is nog niet afgelopen, maar aangezien we al wat ouder zijn en ook een aantal pilsjes achter onze kiezen hebben, gaan we het feestje in privé kring verder vieren (met ogen dicht). Belangrijkste is in ieder geval dat we er 28 en 29 mei (en eventueel de 30e) bij zijn! 😀

Liefs,

.

.

.

PS bleek trouwens dat de eerste mafkezen er gisteravond om kwart voor twaalf al zaten…..

3 Replies to “Moet ik echt?”

  1. @Cat,
   Kom je op dat festivalterrein, zie je toch eerst enorm groot reclame in beeld van de buurman die dus écht dik sponsort, terwijl wij er weer flink wat voor hebben moeten doen. Nou ja, anders had ik lief en aardig moeten zijn en nu mag ik lekker blijven mopperen over de fietsen die de uitgang weer versperren. 😉

   En wat een euforie als je dan éénmaal die kaartjes in handen hebt (kan trouwens ook een beginnende zonnesteek zijn geweest). Ik begrijp nu geloof ik wel waarom sommige mensen het leuk vinden om in de rij te liggen voor kaartjes (maar ik zal het zelf wel grotendeels proberen te vermijden!).

 1. Jij mag altijd blijven mopperen zolang dat helpt.
  En ik heb geen flauw idee wat ik de rij liggen/zitten/staan leuk maakt maar laat die euforie grag aan een ander over.

  Nog steeds heerlijk dat je nu kaartjes hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *